View Single Post
Old 2010-06-08, 13:15   #6
ldalius
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2010-05-27
Gyvenamoji Vieta: Panevėžys
Pranešimai: 6,370

ldalius is on a distinguished road



Standartinis

šiaip ne taip radau variantą, kuris man dar itiko pagal mano kriterijus. 94 laidos c250 automatas, sidabrinis, elegance, el paketas, bet be kondicionieriaus. Kebulas šiek tiek korozijos židinių pagal perimetrą turi, bet dar ne taip baisus kokių jau pakankamai prisižiūrėjau. Skardos visos tiesios.
Pirminės apžiūros metu rasti defektai:
Pasėdę galinės spyruoklės, kurias reiks keisti, skilęs deš pusės priekinio žibinto stiklas, neveikia liukas (matomai lūžusi viena kreipiančioji nes liuką kelia aukštyn tik vieną šoną) nulūžusi kapoto atidarymo rankenėlė, kartais užgesta apatinė kilometražo skaičių dalis spidometre, perdegę keletas el lempučių visoje mašinos apšvietimo grandinėje, salonas prašosi cheminio valymo, apsišlapiavęs vairo stiprintuvas (arba leidžia tepalą per ašies salniką, arba bakelio dangtelio tarpinė nesandari) ant laisvų apsukų variklio priekyje girdisi barškėjimas panašiai kaip kad būtų plastmasių barškėjimas kuris iš karto dingsta vos vos padidinus apsisukimų skaičių.
Dar pionierių nudraskytos abi žvaigždės nuo kapotų, kas labai kenkia mašinos vaizdui. Juokauju
Šiaip kuriasi ir važiuoja gan normaliai, pavaras jungia dėžė švelniai, pašalinių garsų iš važiuoklės nesigirdi. Mašina lietuvoje beveik 3 metai, idėtas naujas akumuliatorius, pakeisti visi tepalai ir filtrai pasak savininkės rudenį. Dėžėje tepalas švarus, degėsių kvapo nėra.
Pagal salono nutrynimo požymius mašina neturėtų būti perkopusi pusės milijono ribos, nes tikėti spidometro parodymais neimanoma, nors rodo 280 su kažkiek.
Prašo už jį galutinę kainą 6300 Lt

Ką manote, kolegos?
Kondicionierius man ne būtinybė, liuko bėdos visiems mersams būdingos (pas mane w124 irgi tas pats) spyruoklių komplekto kaina laužyne 100lt, faros stiklas 50lt ir visa kita ką dar reikia investuoti į smulkmenas ir kosmetiką, tai bendroje sumoje man dirbant pačiam gautūsi iki 500 lt papildoma investicija iki padorios mašinos būklės


Paskutinį kartą redagavo ldalius; 2010-06-08 13:37 val.
ldalius neprisijungęs   Cituoti