Citata:
Pradžioje rašė Paulius140
tai aisku. sugriaus viska ziauriai. kai paskiaciau tai net nuotaika dingo.  nes tie nepatyre, kaip jus sakot padaro maziau avariju, negu tie labai patyre.
|
Tarkim is asmenines patirties, tai į mane yra įvažiavę 3 kartus. Iš jų 2 kartus įvažiavo jaunuoliai, turėję, po 3 mėn stažo.
Pirmu atveju - merginos lenktyniavo su vaikinais ir posuki, kur 60 km/h yra labai daug, bande isimti ant 100. Taigi, merginu ekipazas nuskyne pries mane vaziavusi bmw, mane ir nusirase i miska.
Antruoju atveju, 18 metu pacukas su bulka prie vilniaus akropolio rode savo mergai, kaip trauko rankini ir iciuoze i mano masinos gala ir suskalde bufery. Negana to, nepaysydamas, kad buvo bent penki liudininkai (akropolis, kaip o kaip) sugalvojo plautis is ivykio vietos.
Nu sorry, bet neisivaizduoju, ar kokie subrende 35 metu zmones galetu buti dalyvave mano aprasytose situacijose?
Cia analogiska situacija, kaip su BMW, kuri visuomeneje laikoma chuliganu masina, nepaisant to, kad BMW vairuoja ir tikrai daug kulturingu zmoniu. Taip ir cia, kad ir kokie musu forumo jaunuoliai beesat pavyzdingi, deje, jusu bendraamziai visa statistika sugadina.
P.s. Kai buvau 18-19, tikrai protas buvo dar skystas. Aisku, tada galvojau, kad esu labai protingas.