View Single Post
Old 2019-05-09, 18:00   #59298
masterkame
 
Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Užsiregistravo: 2015-01-21
Gyvenamoji Vieta: Skien Norway
Pranešimai: 1,160

masterkame is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė rafis View Post
Neįsižeidžiau, o kvailai atrodo kai žmogus nežino, bet bando pasakyti, jog žino. Faktas kad nieko gero iš to mano taurego, bet kai nežino, nematė, negirdėjo, bet reiškiasi garsiai - tai nemėgstu tiesiog tokių žmonių. Reikia šnekėti tai ką žinai, matei, girdėjai, o ne savo interpretacijom.
Ar vairuotju v12 ar v2 vienodai svari nuomonė, bet faktas tas, kad v12 yra rimtesnis modelis ir tu sakyk ką nori, viskas kitkas yra erezija. Nebent vertinam per ekonomiškumo, racionalumo prizmę - tada kitaip, bet mes vertinome tiesiog v8 ir v12.
manau ne as vienas zinodamas/mates kokius lavonus vairavai/pardavinejai gali interpretuoti tik taip, nes pries tiek metu neparodei nieko kitokio ka galetumem interpretuoti kitaip. Paneigsi ?
O del v8 ir v12 taip sutinku klydau ziuredamas is ekonomiskos puses jei butu galimybes islaikyti v12 kaip daily car'a tikrai pirktu toki automobili ir visu kitu nuomone butu paskutineje vietoje, deja manau ne man vienam isgirdus v12 sirdis apsala. Tik deja smegenys iskart pasako ne tau Martynai.....

ps. persiprasau tas Touaregas atrodo pakenciamai ir kaip uz fl kaina maza.


Paskutinį kartą redagavo masterkame; 2019-05-09 18:13 val.
masterkame neprisijungęs   Cituoti