Citata:
Pradžioje rašė Nerijus1
Sveiki. OM642 gamykliškai 140kw, pačipuotas iki 175kw. RWD, 7g. Ar normalu 9,22l/100km, kai važiuojama 80% autostradoje? Vidurkis paimtas per 25k km.
Man truputį sunkoka suprasti iš kur tokie rezultatai. Palyginimui ankščiau eksploatuotas BMW su 3l dyzeliu, pačipuotas iki 200 kw, su X-Drive, 70% važiuojant autostradoje, su gana nemažai "kick down'ų", per 65k km darė 7,55l/100 km.
Abiem atvejais, sąnaudos skaičiuotos pagal sudegintą kuro kiekį. Ne pagal borto kompiuterį.
|
tai va esme del ko ant merso ir pykstu kad paspaudus kelis kart greicio pedala sanaudos nesveikos, mano e270 necipotas, katalizatorius ispjautas, bet sanaudos trasoj panasios kaip pas tave , vaziavau i klaipeda tai 100km 10l pagal autodata raso kad sanaudos turi buti 6.6 trasoj . man kad ir 8 butu jau patenkintas buciau , bet mersas nei traukos turi nei ekonomijos ,
Turejau bmw e60 173kw kelis kart i lietuva vaziavau is anglijos ir atgal is olandijos i lietuva ir agal, tai greitis nemaziau 150km/h vietoj ir 240 buvo bet sanaudos kaip ne keista 8 litru neseke, tai cia kosmossas kazkoks su tais mersais . Norejau butent w211 bet va jau antras menesis kaip turiu jau skelbima imeciau  jau geriau su e60 bent traukos ten yra
Paskutinį kartą redagavo Darius; 2019-02-06 16:26 val.
|