View Single Post
Old 2018-03-05, 00:05   #2
tautvydas117
 
Statusas: Pastovus MB1 Narys
Užsiregistravo: 2015-04-12
Gyvenamoji Vieta: Kaunas
Pranešimai: 240

tautvydas117 is on a distinguished road



Standartinis

Gal savininkas pats norės apsireikšt su tema, jei ne tai galėsiu įmest nuotraukų.

Grįžtant prie maniškio.
Žiema baigės, sezonas ne už kalnų, darbai nestovi vietoj, tai po tylaus mėnėsiuko šiektiek naujienų kas vyksta.
Bet apie viską nuo pradžių...

Nupirktos ir gautos visos reikamos salono surinkimo dalys, t.y. plasmasiukai, gumos visokios ir t.t. nauji galinės kėdės reguliavimo fiksatoriai, xenon blokelis, veidrodėlių gumos, wobble varžtai, kondiškės radiatorius, ir t.t.

Priduoti ratai palangių poliravimui

291 by Tautvydas Maleckas, on Flickr

Išimtos lempos, nurankioti visi plastikai po kapotu, pakeisti salnikai paskirstytojų, išleistas antifrizas apatinės šlangos keitimui (keičiu bile keist, kad visos būtų naujos, visos kitos pakeistos buvo aną sezoną), išimtas kondiškės radiatorius kiauras, išimtas vairo stiprintuvo skysčio aušintuvas ir visos šlangos (daug vargo - pasileist vairo traukes ir kolonėlę reik kad išsiimt viską), nuvežtos žarnos visos į Hansaflex ir pakeistos naujom, deja nepafotkinau.

292 by Tautvydas Maleckas, on Flickr

295 by Tautvydas Maleckas, on Flickr

Perrinktas vairo stiprintuvo siurblys nauju rem komplektu

297 by Tautvydas Maleckas, on Flickr

296 by Tautvydas Maleckas, on Flickr

Išvalyti lempų stiklai

293 by Tautvydas Maleckas, on Flickr

Gauta gan reta detalė motoro (realiai kronšteinas tiesiog su škyveliu), pakeisianti oro pompą kuri ant motoro kabo, kuri taip ar taip atjungta, tai tiesiog kad tvarkingiau būtų

294 by Tautvydas Maleckas, on Flickr

Kolkas su mano mersu tiek, kogero džiugiausia naujiena ir įvykis - patekau į Raceism parodą, tai visi tikslai ten. Artimiausi planai atgavus nupoliruotom palangėm ratus nuvežt dar staigiai centrų skylės prastumt šiektiek vidun nes wobble varžtai visvien nevisai tvaringai sukasi, na ir poto važiuos diamond cut'ui. Planas kolkas viską kas supirkta susidėt, na o sekantis didelis žingsnis bus bagažinės įrengimas, nežinau kaip seksis, bet labai norėtųsi iki balandžio galo būt pasidarius viską.

tautvydas117 neprisijungęs   Cituoti