View Single Post
Old 2017-09-14, 15:12   #20
Hantelis
 
Statusas: Naujasis MB1 Narys
Užsiregistravo: 2017-07-18
Pranešimai: 18

Hantelis is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė masterkame View Post
Veleneliu davikliu fiskes isvalytos poto kai vidury vokietijos uzgesinau ir uzkurus ESP klaida uzdege variklis pulsavo iki 1.5 apsuku ir neprieme gazo. Pries tai dar lietuvoj del tos pacios bedos turejau ta pacia klaida ir "elektrikas" pasake jog gazo sklende tai pirkau kita ir pakeiciau. Po 1.5k suzinojau vidury niekur jog nepadejo. Tiesa ta problema atsirado po pirkimo kai pasikeiciau visus skyscius ir tepalus, Gadget rekomendavimu pyliau xado 5-30 gal siek tiek per skysti varikliui su 250k rida. Nes prasisunke pro veleneliu daviklius.

Kompo fyske gedimo vokieciuose, nuvykus pas gimines i danija buvo praplauta su stabdziu skyscio valikliu, kiek imanoma ispusta ir pats kompas, skyscio vidun nepursiau.
Kas del grandiniu bijau blogiausio. Blogiausia tai jog norint paziuret grandine reikia imt dangteli, o tai reiskia tarpine nauja.. lietuvoje tai nebutu problema. Kaip ir pats remontas.
Tarpine nauja Victor reinz 28 eurai kazkur, pasikeist nesunku. Bet tai isitikinsi ir gali apsaugot nuo didesniu problemu savo varikli... vampyras vis tapacia melodija visiems pasakoja, zondai, kameros... normaliai nusiimk, ziurek tik vakumus atgal graziai sumauk o tai bus kaip man, kad variklis taip pulsiuos kad net gest prades.
Issairdysi, pasiziurek metkes butinai ar sutampa, zvaigzdes. Gal pas tave jau seno seimininko keista grandine, paziurek laisvuma. Ir galesi ivertint situacija. As bandziau valytis tuos magnetus veleneliu, bet nepadejo, klaida meta vistiek... ten neuzima daug laiko, nuemimas iki 30 min neskubant ir uzdejimas panasiai...

Hantelis neprisijungęs