Tema: Namo statyba
View Single Post
Old 2017-02-21, 10:22   #231
Apple
 
Apple's Avatar
 
Statusas: Administratorius
Užsiregistravo: 2011-07-22
Gyvenamoji Vieta: Vilnius
Pranešimai: 14,237

Apple will become famous soon enough



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Markko View Post
Uz miesto cool..bet..vaikai,darzelis,bureliai,paciam kur i sporta nulekti,zmona su manikiurais-pedikiurais.. islaidos kurui kokios..
Dėl to ir galvoju apie kraustymąsi link miesto. Bet iš principo išlaidos kurui man nepasijautė išlaidos blogai mašinai daug labiau jaučiasi aš persikrausčiau tik 12 km nuo buto, tai man tų papildomų km labau daug nesusidaro.

Citata:
Pradžioje rašė Tomskis View Post
Neziurekit i sklypa, ziurekit tik i nama, nes state Vilniaus rajone, Vilniuj vien sklypas kainuotu tiek kiek namas. Butas ar kotedzas tam kaime irgi atitinkamai pigiau kainuotu.

Kaip Apple, netraukia i miesta? Svogeris apsigyveno netoli taves, tai per galva lipa kad ner kas veikt, sestadieni-sekmadieni vaziuoja po akropolius pasivaiksciot, negali be miesto
Aš turiu ką veikt ir nesėdžiu namie visada. Aš su vaiku lauke žaidžiu, vasara yra baseinas 5,5 metro, dviračiai, mėgstu gaminti (grill), mašina kiekviena šeštadienį išsiplaunu pažvejot rytais galiu, pirtį užsikuriu. Žole pjauti reikia kas 2 savaites, baseina prižiūrėt kas savaite, pasikrapštyt sandėliuke ar dar kažkur. Veiklos prie namo pilna

Čia kai namie sėdžiu, o šiaip dažniausiai savaitgaliais turiu planų ir mažai namie praleidžiu.

__________________

A208 CLK430 AMG
Tesla M3
Octavia RS

_______________
EX:
W164 ML350 CDI
W215 CL500
W211 E320 CDI
W203 C270 CDI
Apple neprisijungęs   Cituoti