Tema: Aktualijos
View Single Post
Old 2017-02-02, 19:24   #87
sportbatis
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2014-05-21
Pranešimai: 3,714

sportbatis is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė MRDetailing View Post
Nu va, grazus mokesciai . Neduok dieve neteks savo klientu tai draugui Lietuvos Darbo Birza net bedarbio pasalpos nesugebes pasiulyti, nes ind.veikla i darbo staza neieina (patyriau savo kailiu) .



Su visa derama pagarba - tu nebespank kolega. Palauksiu dar 2-3 metus, paziuresiu kaip tada giedosi.

Darbdaviai gali ir isgali moketi didesnius atylginimus taciau naudojasi susidariusia padetimi ir visi iki vieno loja ta pacia giesme - PIRMIAUSIA IRODYK TADA PASNEKESIM. Na o spaudoje verkia - NERA SPECIALISTU

p.s Jau atsisakiau dvieju tokiu darbo pasiulymu:
Reklamuojama minimali alga - 1000eur i rankas, susitikimo metu tai patvirtina arba pradeda giedoti apie visokiausius irodymus arba pinigus vokeliuose / per priedus.
Geriausias bajeris buvo kai uzklausiau vienos imones direktoriaus kodel mokate per priedus? juk mokesciai sodrai ir t.t turi buti sumoketi betkokiu atveju? atsakymas buvo - nes priedu galima lengvai disponuoti. Nu tai apie ka mes kalbam? Apie darbo jega dirbancia su BAIME - gausiu savo atlygi/negausiu ?

Apgailetina.
butent. as ir gaunu priedus. tiesiai sviesiai i akis pasake - priedas pas mus firmoje yra poveikio priemone. nepatiks tavo darbas si menesi, priedo nebus. direktoriui blogas menesis - priedo nebus.

sportbatis neprisijungęs   Cituoti