Tik nepirk naudoto, bus tas pats šūdas. Gali nusprogti po savaitės.
Kompresorius nenusprogs, jis paprastai kažkiek paveikęs sustoja. Problema būna kita. Kada rėlė užstringa, va tada kompresorius pastoviai veikia ir sudega.
Aš turiu atsarginį cilindrą ir žiedą. Daiktai nauji. Pasikeisti juoko reikalas. Bet prašysių už abu 115 EUR. Jeigu visa kita kompresoriaus dalis gyva (generatorius), tai pasikeitus šias dalis važinėsi ilgai ir sėkmingai. Ir sutaupysi pinigų. Jeigu turi rankas pats pasikeisi.
Skambink patarsiu kaip tai daroma 8-686-23130 Vaidas
P.S. aš savo atveju pasidariau štai kaip. Gavau lievą kompresorių (nepučiantį) išrinkau, išdžiovinau granules (orkaitėje ~100 C. 10-15 min. ir sausos), išvaliau nešvarumus, pasikeičiau cilindrą ir žiedą ir tada užsiiėmiau remontais. O savo kompresorių pasilikau kaip atsarginį irgi susiremontavęs
Citata:
Pradžioje rašė edvinas1988
Dekuj,bandysiu pasikrapstyt. Isitikinau kad kompresorius dirba. Islipes pasiklausiau,tj is po kaires puses posparnio uzia kaip reikalas ir ilgokaj bet sustoja tikiuos neuzlinks jis wapsie. Tj suprantu kad jis dirba tik nesukelia tiek spaudimo kad pakeltu gala. Bandysu iki jo dasikasti tik nelab norisi man jo ardytis nes kazi ar as ten ka pakeisiu buitinem salygom ir nezinodamas tiksliaj ka daryt. Reiks yotubint. Dekuj uz nuoroda as maniau kad airmatik.lt tik detaliu puslapis. Nulekiau su pazystamu iki ju serwiso. Kieme ziuriu pilna mersu su nusmukusiom siknom widuj pasikabines kaip mano s211 sako eile sawaitej. Diagnoze itaria irg kompresoriu jei is tikro tik jis kainuos nuo 150 - 200 europieciu.
Isiųsta naudojantis SM-G530FZ Tapatalk 4 Lt
|
|