View Single Post
Old 2016-06-26, 21:48   #48038
Libertis
 
Statusas: Naujasis MB1 Narys
Užsiregistravo: 2016-06-24
Gyvenamoji Vieta: Ukmergė
Pranešimai: 21

Libertis is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė rafis View Post
Tai autogarant neprabangiai masinai kurios verte 3keu duoda garantija ten uz kokius 200-300euru 12men. Tai gali pasitikrinti masina servise, jei nieko neranda, apdraudi autogarant ir pardavineji su 12men garantija, bet prie kainos + 300 ar +500eu..
Kitas klausimas kaip su pirkimu...

As bent jau kiek tenka susidurt su pardavinejamom masinom.. Parvezk geresne masina i LT, t.y. su mazesniu pravaziavimu, nenupesiota.. neparduosi brangiau nei pigiausios autopliuse +10proc tai kam vezti geras, jei ju niekas cia neperka.. cia lietuvoj yra rinka tik lavonu. Tai ir veza perekupai tik lavonus, atpoliruoja kiek imanoma kad isitektu i ta kainos lygmeni, uz kuri yra pirkimas atitinkamo modelio ir stumdo, paskui po kiekvieno, ar kasnatro sanderio ismeta kortele papildymo

O siaip apie lietuvos pirkejus tai ir as matau kaip cia yra.. Gryzta masina su kokiom prakirstom padangom.. uzmeti naujas padangas ir akcentuoji, kad va, naujos padangos, tai ne, uzdek tu jam pusplikes tik kaina mazesne padaryk
arba suremontuoji smagrati/turbina brangiau, bet su garantija puse ar metu.. tai jam dzin, gi tokia pat kitam mieste kainuoja ant 100e maziau nu maziau ti maziau, kita karta imesim klibancia is sroto turbina, bet kaina bus tiek pat kiek kitam mieste..
Teisybę parašiai. Labai maža dalis žmonių renkasi tvarkingesnę ir už brangesnę kainą. Pakankamai daug draugų užsiema auto pardavimais, tai tendencijos tokios kokios aukščiau aprašytos kolegos.

Libertis neprisijungęs   Cituoti