View Single Post
Old 2016-04-13, 20:49   #46852
MRDetailing
 
Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Užsiregistravo: 2011-08-06
Gyvenamoji Vieta: Mažeikiai
Pranešimai: 1,307

MRDetailing is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė vytis View Post
vat nuo to ir reikejo pradeti ,kai atrandi/gauni pinigu pradziai visai kas kita,persoki i kita lygi,jei turi maitintis is parduodamu triperiu ir kaupti kapitala,viskas vyksta gerokai kitaip. bebeajo buvo skirtingi laikai su skirtingom galimybem bei skirtingais poreikiais,buvo bumas kai po nepriklausomybes atsidare sienos,buvo bumas rusai,veliau kazachai. jei papuolei ant bangos ir turejai investiciju,per pakankamai trumpa laika galejai nejuokingai prasisukti.
Va va ta pati ir galvojau
Citata:
Pradžioje rašė Apple View Post
Visada gyvenime yra galimybiu, reikia tik nebijoti ir jas isnaudoti. Rafis paskolas uz uzstata skolina, reisia saibu turi ne 100 EUR kisenej. Dar kart kartoju - cia poziurio klausimas.
Del poziurio ir as sutinku.
Niekas kitas tik TU pats nustatai savo verte, ne klientai cia ja nustato. Aisku jeigu nori plaukt pasroviui ir but tipinis lietuvis tuomet ir lakstai kaip durniukas ir lauzai galva kaip cia ka pigiau padaryti, kad tam pigiausiam kapsukui itiktum, bet realybe viena - pigiausias nebusi. Vistiek kaskam ta KAINA netiks.
Citata:
Pradžioje rašė vytis View Post
vadinasi zmogus nenori pletoti savo srities arba turi minciu bet kuriuo metu is to pasitraukti kitas variantas hobis/gyvenimo budas ,ir pinigai cia nieko deti
Butent!

__________________
MR Detailing - profesionalios poliravimo paslaugos.
Susisiekite su manimi el.paštu arba asmenine žinute
MRDetailing neprisijungęs   Cituoti