View Single Post
Old 2009-10-10, 00:26   #18
bitch
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2008-04-09
Gyvenamoji Vieta: ...
Pranešimai: 2,377

bitch is on a distinguished road



Standartinis

Butent i tavo mersiuka daugiau pinigu kisti nepatarciau. Jis ir taip yra tvarkingas, o su juo puse gyvenimo nevazinesi. Geriau pasitaupyk pinigelius, o jei nori ka keisti tai nebent ratus nusipirk kuriuos dar galetum uzdeti ant kito mb. Is tavo pasisakymo ka su vidum ruosiesi daryti, tai yra gryna nesamone. Neorginalu, nesuderinama su kitom salono detalem.
O jei visiskai si mersa noretum modernizuoti, tai bent reiketu susirinkti amg apdaila (senesne) abloskes, galines raudonas faras ir pakeisti salona visa, bent i odini kad solidziau atroditu, arba i faceliftini.


Citata:
Pradžioje rašė nova View Post
samagonai, tu rimtai nejauti skirtumo tarp prabangios jachtos ir eilinio W124, tarp 107 merso restauravimo (kaip as suprantu tavo draugas ji restauruoja?) ir bene skurdziausios komplektacijos W202 tiurlingo?
Del komplektacijos jo tai klysti.. ELEGANCE siam modeliui yra geriausia, bet ji gaidiskiausia, po to SPORT eina - ji labiausiai vykusi, Esprit - su gaidisku spalvu ir rastu salonu, ir Clasic - paprastute bet vykusi. Del paketo tai jam truksta visu langu, kondiskes ir sildomu sedyniu sitie dalykai svarbiausi nes kitu nlbj ir montuodavo i Ceskes tokiu metu


Paskutinį kartą redagavo Edgaras; 2009-10-10 00:35 val.
bitch neprisijungęs   Cituoti