View Single Post
Old 2016-03-02, 20:55   #46216
yamato
 
yamato's Avatar
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2008-04-08
Gyvenamoji Vieta: Marijampolė
Pranešimai: 3,623

yamato is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę yamato per Skype™


Cool

Citata:
Pradžioje rašė rafis View Post
DEL 550 benzininio variklio katik kalbejau su rimo servisu:

Pasake taip, is 100 varikliu 1 varikliui pasireiskia tas defektas su balansyriniu velenu, ir jis pasireiskia kai masina yra salta, metalinis garsas girdisi. Pakeisti apart SILBER AUTO niekas nepakeis, nes specifiniai irankiai ir t.t., zodziu reikalu labai daug.

Kas del 3,5, pasake kad visiskai kitoks ten variklis nei 5,5 ir visiskai kitos problemos. Zmogaus kuris atsiliepe nuomone tokia, 3,5 yra tragedija ne variklis, 99proc varikliu daugiau 200 tukst nevaziuoja del ivairiu priezasciu, netgi pratestos garantijos negali tokiam varikliui duoti, nes ten tragedija
kokie ten specifiniai įrankiai? žvaigždutės... ir neprasukt aliuminių sriegių, tai tik prasivalai sriegius ir suki viską atgal. Ardymas nėra sudėtingas, ardžia ir tvėriau pats pirmą kartą variklį su draugo variklisto pagalba - nieko specifinio nėra. Svarbiausia pataikyt visas mieras, o jos taip pat nesunkiai pasigauna. viskas gerai su tais 3,5, tik nereikia pas bileką tvarkyti. Prispausi pravodkę, sudetonuos cilindras (kaip ir buvo maniškiui) ir turėsi brangų remontą. Svarbiausia kaip ir visuose varikliuose - laiku keisti tepalus, šalto nedraskyti ir pan dar kas specifinio man pasirodė - alkūninio veleno riebokšlio centravimas. daugiau viskas taip pat kaip išardai - lygiai taip pat sutveri.

__________________
Automobilių Transportavimas Lietuva-Vokietija-Lietuva,
Naujos, naudotos bei restauruotos padangos, montavimas, balansavimas, vulkanizavimas
Naujos automobilių dalys, akumuliatoriai, lemputės
Autoserviso paslaugos, diagnostika, patikra, važiuoklės bei pavarų dėžių remontas, žibintų remontas bei restauracija
yamato neprisijungęs   Cituoti