View Single Post
Old 2015-12-01, 21:10   #43058
MRDetailing
 
Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Užsiregistravo: 2011-08-06
Gyvenamoji Vieta: Mažeikiai
Pranešimai: 1,307

MRDetailing is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė rafis View Post
Jo 2k eu idet reikejo? Nebet i duju iranga.. tex apziura ejau viska iskrate buvo. Tikrai be kysio praejau,nemeluoju nes.dabar tai nieko nezaidzia. Dar keiciau prieki ir gale traukes ar sarnyrus... na taip osm ir zvakes.reikejo pakeist.. gal dar kokiu smulkmeneliu... o i ml irgi sarnyrai,antgaliai, vairo kolonke leido, dar kazkokiu smulkmeneliu.
Rafi, nu jug PATS supranti, kad tos smulkmenos tam paciam ML'ui daugiausiai problemu ir sukele, jog negalejai jo parduoti uz normalia rinkos kaina.
As garantuoju, kad pradejus rankioti viska iki normalaus lygio tas ml'as atsitos i 5-5.5k eur riba, as net nekalbu cia apie fanatizma nes tas reikalautu dar daugiau...

Kalbant apie tavo w140 - tai taip nieko man ir neatsakei.. Tai jai nenori parduoti taip ir sakyk.


~~~~~~~~~~

p.s Ir apskritai ar jum patiem zmoniem malonu yra vazineti su masina kur viskas tarska barska, nevaziuoja nei tuo nei anuo kuru, baisu masina palikti aikstelej, nes leidzia per visus galus viska... NU KAIP REIKIA IKI TOKIO LYGIO APSILEIST??? KAIP????

As nekalbu apie tuos atvejus kuomet masina tokia parvaryta is uzsienio... Jug ML'a tai tavo draugelis eksplotavo,poto tu... Ir jum abiem cia atrode normalu??

MAN GEDA BUTU/YRA PASALINI ZMOGU VESTI SU MASINA KURIOJ BARSKA VAZIUOKLE.

__________________
MR Detailing - profesionalios poliravimo paslaugos.
Susisiekite su manimi el.paštu arba asmenine žinute

Paskutinį kartą redagavo MRDetailing; 2015-12-01 21:18 val.
MRDetailing neprisijungęs   Cituoti