View Single Post
Old 2014-10-06, 06:53   #31809
rafis
 
rafis's Avatar
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2013-11-18
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda
Pranešimai: 4,026

rafis is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė a-1 View Post
Tai, kad tu nori vaziuot kaip bajoras, vasara kupas, ziemai dzipas, ir dar i pliusa sokt, ir dar visi kalti, kad rinkai visi nereikia tokio kupo...
I koki dar pliusa, atsibusk ir baik skaiciuoti svetimus pinigus, pliusas cia butu buves jei uz 26 buciau pardaves, dabar yra skaudus minusas, bet jis irgi turi ribas.

[QUOTE=Apple;357428]Jau kažką gero praleidau



Forumiečio, būtų labai geras variantas, jei ne su lomu suvaryta panele

Nieko tai panelei nera ikisau abipiur i priekini ventiliatoriu ir net pats petruskevicius nesurastu prie ko prikibt. Ir kas isėda iš tų pačių pirkėjų niekas nesuprato ir nematė jokio panelės defekto. Kas dėl medžio tai vienos knopkės panėlės mytukuose trūksta irgi niekas nepastebi tokios smulkmemos. Manau kam mašina reikalinga, o ne kas nori paišsiknisinėt - tikrai čia ne kažkoks defektas. Tą mygtukų platą už 50lt galima nusipirkt pilną, na ok gal už 100. O panelę apsisiųti gali už 200lt, tik aišku ištraukti ją turbūt žiauriai daugreikalų, bet vėlgi idėjau ambipiūr salono gaiviklį nes tik vienoje vietoje matosi lengvas nelygumas ir tiesiai ambipiųras stovi ant tos vietos-visiškai nesimato. Iš principo neparduosiu už 22štukas, nes žinau kad galiu gauti daugiau, ir žinau kad mašina kitais metais pavasari vasara bus galima gauti 25. todėl su tokiais svaigimais ir pasiūlymais skambinkit tam kur už 36 parduoda ir meskit kaina iki 30 arba mobilej ieškokit už9euro ir smaukit iki 6 tik saskaitos nepagialekit nes ant ranku vienas kitas tiek teturi kiti čia tik iliuzijom kalba. O beje, perkant masina kurios verte rinkoje 28~ nupirksu uz 23~ manau turetum drasiai pinigu likt tiek panelei suremontuot tiek kasiakam isgaudyt jei ju atsiras, ir net abc sistemai sutvaryt ir dar dujas idet Taigi nenorit už 6,6euro, pirkit už 7-8 ne ką geresnį.. sėkmės vyručiai, neparduodu pasilieku sau, viskas jau stovi tik reik susidėt - žieminiai ratai, dujos, žvakės, tepalai.

rafis neprisijungęs   Cituoti