Citata:
Pradžioje rašė pucenas
Plionke aptraukti paprasta spalva su tarpduriais I kokias 2500 turetum tilpti. nes as kai klijavau savo tai sumokejau 2900 atrodo na plius minus, bet tai buvo kaip man sake pati brangiausia plevele ta diena.(neskaitant visokiu auksiniu nikeliu I t.t.) ta "skyle" kuri man klijavo sake, kad 2 masina tokia spalva klijuoja. taip, kad kebulo spalva pakeisti maziausia investicija 
|
matine aptraukti man e65 kainavo 2900lt, čia be tarpdurių. Su tarpduriais butų kainavę kaip minimum 3500lt. Traukti plionke reikia 3, max 5 metam, o dazymas ir 10 gali atlaikyti. O kaina panasi. Taxa tik dazyciau, nebent po metu, dvieju parduoti ketini..
Ir dar kas dėl taxu, paziurekit, ridos jų ten būna 300t km gali rasti originaliai pravažiavusią, komplektacija skurdi, bet stovis jo būna geresnis dažnai, nes tvarkomos visada garantiniam servise-aišku su tikro vokiečio mašina nepalyginsi, bet dauguma čia pareina 5ių savininku ir visokiu turkų, kur xalturina tiek pat, kiek lietuviai, o e klase 02m tikra vokiečio važinėtą už 30 retas nupirks.
Citata:
Pradžioje rašė Arturas
Kad aš matydamas, kuo masės važinėja, galvoju visai kitaip - perka žmonės kuo naujesnę mašiną, bet tikrai ne kuo aukštesnės klasės. Pilnas miestas pasatų, avensių ir pan. vidutinio segmento.
O kad daugelis perka metus, iš dalies teisingai daro. Juk yra koreliacija naujesnė mašina=mažesnė rida.
|
Ir teisingai daro, viskas susideda į metus. Nusipirkęs pvz 2-3 metų senumo mašina būsi garantuotas jos stoviu, ir rida ir kad buvo vienas šeimininkas(beveik visada), nusipirkęs 3-5metų mašiną, jau ant klaustuko, gali būti ir vienas, bet gali būti jau ir du savininkai, ir jau pogarantinis aptarnavimas vykdomas, neaišku kur, neaišku kaip, ypač jei jau antro šeimininko. O perkant 10metų mašiną, dažniausiai tai būna 2-4savininkų mašina, kurie po metus paturi, padrožia, minimaliai patvarko visokiom atliekom ir stumia i trečias šalis.
Dažnai taip serviso knygos padirbinėjamos, pasiima turkas vieno šeimininko 4~metų mašiną(jei suranda gero stovio, mažos ridos), tada per du metus pramina 200t km(ima darbui) ir atsukęs ridą iki protingos, pvz pirmo savininko 130 + dar kokie 40tukst ir padaro 170, nors realiai ji būna jau 330~ ir pakankamai jauna ir aišku kaip turko dėtos šrotinės ar visokios kinietiškos dalys, vat lietuvis ir pasiima tokį džiaugsmą tada...