View Single Post
Old 2013-09-13, 21:26   #167
Darinis
 
Darinis's Avatar
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2010-03-02
Gyvenamoji Vieta: Strazdiskes
Pranešimai: 3,126

Darinis is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Finalfour View Post
Cia pasirodo ne zaideju profesionalumas, o "egzpertu" izvalgumas.
Belgai NEGALEJO sulosti taip pirmo keleinio kaip ketvirto, todel, kad ne to kalibro rinktine. Ir sulose tik del to, kad 4 kelinyje jiems LEIDO tai padaryti. O pirmame jei galejo kiek noreti sulosti gerai, tai buvo jiems neimanoma, nes niekas jiems to padaryt NELEIDO.
Ar jus suvokiat ka lyginat? Lyginti belgus su tokio kalibro rinktine kaip LT - tas pats kas lyginti Brazilijos futbolo rinktine su LT futbolo rinktine.

p.s. afigieni jus. Sunkai eina pirmam etape - rinktine grybai. Laimi pries France - pasiseke, prancuzai pasidave. Sueda belgus - o kas butu jeigu belgai ta ar ana.... Jauciu kai/jei auksa paims - reksit kad sis EC nepilnavertis, nes puse geriausiu zaideju nesuvaziavo i kitas rinktines.
Jo, lietuviu tauta tobuli mazochistai, save visada rasit kaip isplakt. Net ir tose vietose kur plakti saves tikrai nereikia. Puse pasaulio zavisi LT krepsinio mokykla ir is musu mokosi, bet ne, lietuvis ras ir cia kur prisikabint.
nesinervuok cia juk zaidimas ir kaip matai nevisiem suprantamas krepsinyje mes vieni is geriausiu pasaulyje jau daug metu ir turim tuo didziuotis o kas randa del ko save plakt tegu plaka jei jiem gyvenimas nemielas

Darinis neprisijungęs   Cituoti