View Single Post
Old 2013-03-14, 13:06   #216
Finalfour

Finalfour's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Finalfour will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė pauliukas View Post
Tai lygiai taip pat pats pardavinejai savo w211 ir nenumetinejai kainos taip. O dabar pats sakai zmonem sunku susitaikyti, kad automobilis nuverteja. Cia gaunas, kad pats sau priestarauji. Parduot nori uz kosmosas, o nupirkti uz aciu. Pats sakei gero ir pziureto automobilio niekas uz pigiai nepardavineja, pats esi gyvas pavyzdys, tai kodel jis turetu numetineti 10k lt lygioj vietoj? Ir Volvo be Dynaudio tai, kaip suprantu tau nebe masina jau. Pas uosvi Toureg'e stovi tas Dynaudio tai man mano HK geriau groja.
Dynaudio ir daugiau kur stovi, ir ne visur taip groja. HK irgi pasaulyje top 4 vietoje stovi, bet ne pas W211, o pas CL klase. HK w211 ir pas ta CL ne tas pats. Lygiai taip pat ir su dynaudio, jis tik pas S80 tokia pozicija uzima, nors statomas ir i daugiau masinu. Domejausi situo reikalu biski. Is kitos puses HK stovi Top 4, Dynaudio - Top6, tai HK ir turi but geriau
Dabar del kainos - skirk uzsilupimo laipsni. Uzsilupau 30, atidaviau uz 28 su puse, jauti skirtuma nuo uzsilupimo beveik DVIGUBAI? Volva uz 30 ir volva uz 48 su veik identiska komplektacija. Butum teisus, jei uz savo w211 buciau prases kokiu 44 gabalu.
O kol tik foto ziuriu, tai aisku akcentuoju tik tai ka matau. Kaip as galiu sakyti kad man svarbu apd ar variklis, jei is foto ju nematau. O kad stovi dynaudio ar navi - matau. Kai susitiksiu ir gyvai ziuresiu, tada akcentuosiu kitus dalykus, ta ka galiu patikrinti. I sostena nuvaziuosiu, tada bus svarbiausia variklis, apd, kebulas ir t.t. O kol matau tik fotkes - tol svarbu tai ka matau. Taip, masina be geros aparaturos ir navi man ne masina, ir ka?
Beja, rytoj vaziuoju ziuret tos uz 30 k., labai maloniai su pardaveju pabendravom, susidare ispudis kad tikrai viskas gerai, pats i sostena siulosi vaziuot, servisai visi atlikti ir t.t. Ziuresim rytoj nesuprantu kuo ta uz 48 geresne? Vien del medinio vairo?

Paskutinį kartą redagavo Finalfour; 2013-03-14 13:12 val.
Finalfour neprisijungęs   Cituoti