View Single Post
Old 2013-03-12, 13:30   #15004
Mercedes.Benz
 
Statusas: Banned
Užsiregistravo: 2012-08-03
Pranešimai: 237

Mercedes.Benz is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė glutaminas View Post
As kaip suprantu perki masina pagal grozi. Nepyk, bet elgiesi kaip dauguma moteru
O tau išvaizda nesvarbu? Ar C ar A klasė (ne pati naujausia) tau būtų pofik jeigu abi turėtų vienodai kW? Išvaizda automobilyje yra vienas svarbiausių dalykų. Passat'as, Škoda va patikimi, kuro ne daug ryja, bet dizainas tai nafik baidyklės gamintos su kirviu. Tai ar tikrai mašinos išvaizda yra nesvarbi ir bobiškas reikalas?
Citata:
Pradžioje rašė glutaminas View Post
Pries stumiant, reikejo paziureti i kaina. Yra lediniu uz 20tukst lt, sitos kaina 8tukst lt. Pirmoj eilej turi buti kaina, o tada ziureti kaip kas. Nes perkant uz 20tukst lt banga, kiekviena smulkmena paziuri, kiekviena ibrezima - nes uz tokia kaina, turi buti ji ledova. O perkant uz 8tukst, jei salonas tvarkingas, isore tvarkinga, pats motoras, vaziuokle geros bukles, tai galima uzmerti akis ir komlektacijai ir kondicionieriui. Tiesiog, turedamas 8tukst lt as imciau tokia banga, jei noreciau komfortiskos ir iskirtinos masinos ir jeigu ieskociau tokio tipo masinos. Aisku, pagal mano poreikius uz 8tukst lt geriau butu imti apynauja noname, bet visoki zmoniu yra..
Banga manau išskirtinė tik mums, Mersų fanams, kurie žino koks tai rimtas aparatas. Realiai žiūrint ne mersisto akimis jie gatvėje jau ne tokie ir išskirtiniai kaip ir seni A8 ar 7 BMW. Didelė, patogi mašina šiai dienai ir tiek.

Mercedes.Benz neprisijungęs   Cituoti