View Single Post
Old 2012-12-16, 20:47   #45
simaso

simaso's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Šiauliai

simaso will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė ldalius View Post
pasigyrei kad varei autopilotu 90 kai visi važiavo dėl eismo sąlygų atsargiau, o kai pradėjo visi traukt per dantį, tai pradėjai šnekėt apie kiemus. Esi ko gero vienas iš tų kur kaip sakau grikių košės nešiotojas.

Beje nepyk, bet tavo papuvęs keturakis nėra tokioje situacijoje pranašesnis už audi B4 konkrečiu atveju smūgiui kaktomuša. Ir ne tau sprest ir nurodinėt kam kokiom mašinom važinėt. Jei nori žinot, tai šita draugo audi B4 buvo mano prižiūrima ir galiu tau drąsiai pasakyt, kad ji buvo techniškai nepriekaištingos būklės ir visiškai be jokios korozijos. Jis tarp kitko (žuvęs Vytautas mano draugas) turėjo savo santechnikos įmonę, brigadą darbuotojų ir kasdien smulkiai apyvartai pinigų sulig tavo merso verte ir jam buvo giliai iki lempučių aplinkinių nuomonė, kad važinėjo 94 metų bulka.
Simaso, nepyk dar kartą, bet man su tavim viskas kaip ir aišku - tu sprendi apie žmogų pagal tai su kokia mašina jis važinėja ir esi vienas iš mano pavardintų vairuotojo pažymėjimo savininkų. Gal rašau ir susierzinęs dėl įvykių ir prisikaitęs panašių komentarų interneto portaluose nuo visokių malalietkų, bet savo nuomonės nepakeisiu ir kai viskas praeis
daliau, užjaučiu dėl draugo ir klaidingai mane supratai. tegul būna ta bulka ir nauja, bet susidurus kaktomuša, mano buvęs supuvęs keturakis atsilaikytų geriau, čia net nereikia diskutuot apie tai. kur mašina didelė ir saugi ir kur bulka kuri kaip skarbonkė susilanksto nuo menkiausio smūgio. be ką aš kalbu jau šaukštai po piet... ir galit galvot, ką norit apie mane, aš žinau, kad visad pasirenku saugų greitį ir renkuos automobilį didesnį ir saugesnį. ir kam skaityt tuos komentarus ?

simaso neprisijungęs   Cituoti