Tema: C220 MB
View Single Post
Old 2012-11-27, 15:50   #3
ShotGun
 
ShotGun's Avatar
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2008-03-07
Pranešimai: 3,143

ShotGun will become famous soon enough



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė sharrasitto View Post
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-2569302.html

Gal kam teko apziureti si automobili ar zinot ka nors apie jie? Vienai mergaitei reikia padeti nupirkti ir ji nusiziurejo butent sita... Kur Vln galeciau lengvai patikrint? Gal kas nors is MB1 galetu pasijungt stara paziuret kas gero kas blogo? Ne uz aciu aisku.
Jei važiuosit apžiūrėt, pasiimk Daliu, jis ne tik pardavejus sukiš į bagažinę, bet ir užvirins ją su svarke, kad neišlįstų.

O kalbant rimtai, tai prieš 3-4 metus šitą džiaugsmą BRC pardavinėjo už ~13.000 lt. Tuo metu vidutinė tokio benzininio modelio kaina buvo 20-25k, dyzelinis kainuodavo 25k+. Nors ir nesidomėjau tokiu modeliu, bet būdamas BRC vistik apžiūrejau jį, nes pagal kainą, tai tas pats, kas šiandien kas nors gerą w221 pasiūlytų už 35k lt. Lizingo atimtas iš kažko, kas ilgai nemokėjo įmokų. Nu labiau užmušto merso nesu matęs, viskas nudrengtas iki negaliu. Ten panašu, kad kokie šunys vežioti salone, nes viskas apkramtyta, išdrėksta, sulaužyta. Buvo visas apibraukytas, priekinis buferis kabejo ant vienos pusės, kapoto tarpai kreivi. Rida tada buvo ~260k km.
Gal nauji savininkai ir mylėjo jį, kaip, galbūt stoties prostitutės susiranda mylinčius vyrus, bet kažin ar kam rekomenduočiau tokią marčią

ShotGun neprisijungęs   Cituoti