Tema: IT kampelis
View Single Post
Old 2012-09-05, 08:41   #458
Finalfour

Finalfour's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Finalfour will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė simaso View Post
jei reikia mobilumo, man asmeniškai 14" idealiausias variantas, aišku loptopas turi būt plonas ir lengvas. toks dabar mano pagrindinis kompas, tinka tiek keliaut, tiek šiaip kasdieniniam darbui
Kiekvienam savo As kai turejau namie stalini pc, tada irgi antras kompas idealus variantas - ultranotebukas, plonas lengvas.
Bet galiausiai uzkniso duomenu sinchorinizavimai tarp dvieju pc ir pan... tad dabar turiu 17 coliu nesiojama Dell XPS, viena galingiausiu laptopu kas yra siai dienai rinkoje (neskaitant zveriu alienware po 10 gabalu). Su juo ir mano megstami zaidimai eina be problemu (principe siai dienai visi nauajusi), ir darbui gerai, ir nesiotis galiu. O kadangi man nesiotis ji reikia gana retai, dazniausia naudoju namie ir darbe, man dydis jokia problema, viska atperka galia, kurios maziesiems ultrabookams net sapnuose nesapnuot. O ir nesiotis - kompas yra specialioje kuprineje. O ar toje kuprineje 17 coliu lapotipas, ar 12 coliu mazylis, kurprines dydis ne per daugiausia skiriasi. Tarp kitko, tad didysis 17 dell daro dar ne viena mazyli pagal baterijos darbo laika. SSD diskas, didele talpi baterija - 6 valandos mobilaus ddarbo laiko be problemu narsant wifi, ziurint filmus, muzika. Plius kaifas ziureti i dideli, raisku full hd ekrana, o ne spiginti akis i 13 coliu liliputa. O parsinesus ji namo - jungiam prie didziulio full hd monko, isorne beviele klava, pele, pats laptopas po stalu i kampa - ir vuolia, turim stacionaro funkcionaluma ir patoguma. O noras yra - kompa is po stalo ir keliaujam i lova su arbatos puodeliu jaukiai su pana filma ziuret
Zodziu, mano nuomone - mazas ultra laptopelis turi tik viena privaluma - lengvas, mazas, dailus. Viskas. Visi kiti pliusai tik didziuju galingu laptopu puseje. Nes tai puikus kompromisas kai reikia dideles galios ir mobilumo. Bet cia tik mano nuomone.
O kelioneje - tokio tipo telefonas kaip samsung galaxy S III tau atstos puikiausiai ir ultra laptopa ir ka tik nori. Del to tarkime as savo gyvenime vietos plansetei nematau. Kam man plansete, jei ji tera didelis mobiliakas.

Finalfour neprisijungęs   Cituoti