View Single Post
Old 2012-06-12, 17:25   #6430
Finalfour

Finalfour's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Finalfour will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Apple View Post
Kauno turgui dar baisiau bent jau kai buvau ten prieš puse metų, tai išvis graudu... Arba kaina kosmonautinė, arba dar didesni lavonai nei Vilniui
Jap. Buvo kolega ten pries keleta dienu. Tai skirtumas tik tas, kad tuos lavonus pastoviai plauna, kad bent nedulkini butu Realiai, kol masinos pereina visus filtrus - geriausios nugriebiamos turku, tada perekupu-saviems, pazystamiems, tada dar laukianciu tik tik atvykusiu - i turgu jau stoveti ir laukti savo pirkeju lieka tik tik prasciausios is prastu.
Man atrodo, jei jau tingisi daryt kaip Juozavui, tada bent jau autopliusu uziimt reikia. Ten irgi yra ir tie patys gariunai, ir siaip asilai sukciai, bet ten yra ir paprasti zmoneliai, kurie tvarke auto, vazinejo lt, ir parduoda mazesni gaidi nei tas kas stovi turguj pas perekupu perekupa
Va, as tikrai zinau, kad man po keliu metu atsibos maniskis w211, ir as ji parduosiu. Ir zinant jo bukle, ir tai kaip as ji priziuriu, jo busimas savininkas tikrai nesigailes. Bet - kaina bus tokia, kad visi iskart sakys kad as kosmonautas. Ok. Prasom tada, tegul perka tuos daiktus panasius i W211 is gariunu. Tai ir 15 k litu sukise nedaves iki normalaus w211 busenos. Bet lietuvis toks padaras, jis geriau pirks us "gera kaina papigiai", girsis kaimynams kaip pigiai paeme tokiu metu auto, ir tyliai kis daugiau nei i karto normalia paemes....Ne veltui mobile.de tikrai tvarkingi variantai kainuoja tiek, kad...

Finalfour neprisijungęs   Cituoti