View Single Post
Old 2012-03-02, 07:44   #87
Donatass3

Statusas: Pastovus MB1 Narys

Donatass3 is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Gytautas View Post
Įdomu, kokiu būdu nustatei mano kaip meistro sugebėjimus ? Pykit nepykit, bet ir mėsos fabrike dirbant jau galima sukrapštyti tuos pinigėlius ant 10 L benzino, kuriuos ryja 2.3 mercedes benz coupe. Na, o jeigu jau taip nepavyksta, tai rusiškas, baltarusiškas benzinas, 4 Lt, ir važiuoji išsišiepęs ir nematai problemų. Jeigu patinka kelyje stovėt po pakeltu mercedes benz kapotu ir žiūrėt kurią šlangą nušovė, tai sorry vyrai, gal tada sėdam į golfus....
As jug nesakiau, kad tu pinigu neturiu, o tik tai kad man ju gaila. Jei variklis ir iranga tvarkinga, tai ir su dujom vaziuosiu tvarkingai be jokiu nesamoniu. Kaip sakiau, kad man pinigu gaila, tai as ir renkuosi pigesnesvaziavimo islaidas ( neskaitau visu remontu), tj atsausit rinktis golf, wairuoju mersa ir nenoriu pereiti prie kitokios masinos del tu paciu priezasciu kaip ir kiekvienas.
Tiesa uzmirsau pamineti, kad iranga man padovanojo nauja, jokios man atsipirkimo sumos nera nebent tas 40lt uz duju reguliavima.

Citata:
Pradžioje rašė mikis View Post
nu velnia zino, gali buti kad kamutatorius, bet seip klausimas, gal ir ne i tema, bet kada keitei zvakes? kada ziurejai i jas? gal kokia yra skilusi ir duoda vaizdu i korpusa? gal ne netinkamas tarpas tarp zvakes fitilioko.
I tema atrodo buvau minejas, kad keiciau, na trumpas sarasiukas: zvakes, laidai, skriejikas, dangtelis, babina yra nauja gaila nesisapnuoja man gedimo priezastis man itarimas kyla ant paprastu laidu, gal jungciu. Tas neuzdegimas ne staigiai atsirado o taip tarpais, viena karta vaziavau i miesta, ir pasijuto tas dalykas, zinoma dujos sove grizau namo siaip netaip, nieko nedares kita diena uzvedziau ir nieko. gerom apsukom pasivazinejau savo keliuke ir nieko, grizau, po keliu minuciu vaziuoti miestan ir vel sove. Dbr gazo isviso nepriima, na nebent kaip sakiau is leto spaudi ta gaza, tai isleto ir kyla apsukos

Paskutinį kartą redagavo Donatass3; 2012-03-02 07:51 val.
Donatass3 neprisijungęs   Cituoti