View Single Post
Old 2012-01-09, 22:28   #216
Finalfour
 
Finalfour's Avatar
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2010-04-21
Gyvenamoji Vieta: Vilnius
Pranešimai: 4,166

Finalfour will become famous soon enough



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Jerry View Post
jo pritariu, nafik tas patriotiskumas, kai valstybe nesugeba pasirupinti gerove ir uztikrinti saugios ateities ir turtingos senatves.
Noreciau paklausti, ar zinai kas tai yra Valstybe? Nes susidaro ispudis, kad sunkiai. Is tamstos rasliavos atrodo, kad tu esi sau, o valstybe kazkas kiti, is marso. Valstybe ir esi tu. Ir as. Ir mes visi. Gal kiek ir nuvalkiota, bet Kenedis savo laiku labai gerai pasake, kad neklausk, ka valstybe gali duoti tau, geriau pasakyk, ka tu gali duoti valstybei? Jei visi saziningai mokes mokescius, negalvos kaip ka apgaut, leis kiekvienam daryti tai, ka kas moka geriausiai, tada ir gyvenism gerai. Ir pradeti reikia nuo saves. As savo laiku krimtau mokslus, turiu normalu darba, mokesciu nenussukineju. Ir saziningai uzsidirbau ir bustui, ir seimai, ir tam paciam W211 Nors aisku, pinigu niekada prudu nebuvo....

Citata:
Pradžioje rašė Apple View Post
Vat visi tokie kaip tu ir traukia valstybe zemyn... nemoki mokesciu - nera ir geroves. Kokios tu geroves gali reikalauti, pats darydamas nusikaltima??? Jei visi normaliai moketu visus mokescius, tai visi normaliai ir gyventu, o dabar visi tik ir galvoja kaip ka apsukti... Ir keisti valstybe reikia ne nuo Kubilaius, Pakso... O nuo pačio savęs, kai nustosim save apgaudinėti, tai ir situacija pasitaisys.
P.S. neįsiziesk uz grubų issireiskimą, bet tiesiog pastaruoju metu esu kategoriskai siuo klausimu nusistatęs.
Kolega Apple labai teisingai ir tiksliai viska isreiske, ir as taip pat prisidedu prie kategoriskos nuomones siuo klausimu.

__________________
Ex Mercedes-Benz W211 E320. Šiuo metu - KIA Optima GT 2.0 T-GDI 180 kw.
- Kas yra pateikta be įrodymų, gali būti atmesta be įrodymų.
Ch. Hitchens.
Finalfour neprisijungęs   Cituoti