View Single Post
Old 2012-01-03, 19:57   #75
Apple

Apple's Avatar

Statusas: Administratorius
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Apple will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė unamed View Post
Jau antram poste paklausiu ,tai kiek gi jis kainuoja ? Beja ka reiskia taupukas ? Cia ka tipo ,negalima imt 2.2 l dyzelio ,nes jau busi ne prie hebros ,ar kaip cia suprast Ar ,kad du tris litrus nuo vidurkio sutaupysiu cia blogai ? Manau kiekvieno asmeninis reikalas ,kokia masina jis perka Ka kalbet ,apie tuos taupukus kurie uz 80k lt passatus perka su 140ag arkliu ? Baisu ,ne masina ,nevaziuoja, omg.
Ne, as tik pasikartosiu, kad tai yra mano asmenine nuomone ir tik del jos tau pirkti E320 nereikia tiesiog jei man butu reikalinga taupi masina tai pirkciau kaip ir pats sakei passata, bet mano prioritetai buvo kiti, tai ir pirkau mersa. Bet kokiu atveju as manau, kad mano MB yra tikria taupus.

Del eksplotavimo - siuose MB yra labai daug elektronikos ir kai kazkas atsitinka visada reikia jungti kompa - min. 100 LT. Sie mersai labai nemegsta neoriginaliu detaliu, ir baudzia smarkiai, jei remontuoti bandai pigiau. Bet siaip jie nera linke daznai gesti. Man per metus praktiskai jokiu bedu nebuvo apart to, kad nusprogo turbina, tai restauracija kainavo 800 LT (tepalu ir filtru keitimo neskaiciuoju). Vagims labai patinka situ mersu moldingai su parktronikais, jau nakciai tikrai negalesi bet kur ir bet kaip palikti nebijodamas kad aplupines. Kasko nepigus. Naujesni mersai nepernesa nekokybisko kuro, tai reiskia jokio baltarusisko fufleko papigiai neipilsi (nu gali pilti, bet po to purkstuku keitimas kainuos daugiau nei sutaupei ant dyzelio). Vaziuokles remontas nepigus, o jei orine tai isvis brangus remontas. 1 amortikas orines vaziuokles - 1500 LT. Pavaru dezem dazniausiai nueina pusles (1000 baksu nauja), daznas gedimas OSM, nezinau kiek kainuoja gal kazkas apie 600 LT jei ne daugiau. Vienu zodziu, tau spresti bet as tikrai neimciau E220

Tesla M3
Octavia RS

W215 CL500
W211 E320 CDI
W203 C270 CDI
Apple neprisijungęs   Cituoti