MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W140 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=231)
-   -   W140 posukiai ir spidometras (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9856)

ufonautas 2012-05-20 23:05

W140 posukiai ir spidometras

Sveiki.Senokai jau atejes laikas manaja banga isleisti tvarkingai i trasa,bet vis kamuoja dvi bedeles.
Posukiai:
Desine puse mirksi per daznai-atrodo,kad viena lempute butu perdegus,o taip nera.Ijungus avarini viskas veikia puikiai.
Spidometras:
Nerodo greicio ir nesuka tuo paciu kilometrazo+ekonomaizeris uzkurus sminga iki dugno.
Didis dekui tiems kurie supras ir pades:love:

Hunter 2012-05-21 08:30

Tuoj prades kabinetis prie ekonomaizerio... ekonometeris

woodoooo 2012-05-21 08:43

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 213055)
Tuoj prades kabinetis prie ekonomaizerio... ekonometeris

kas cia per zodis?

Simka 2012-05-21 08:47

Google ekonometeri pataiso į ekonometra :)

Arturas 2012-05-21 11:10

Už greičio rodymą atsako priekinis vairuotojo pusės ABS daviklis. Gal bėda jame..? Ten jis įdomaus veikimo. Pas mane dėl jo neveikė ABS, bet greitį rodė. O atjungus jo fyškę greičio nerodydavo.

ufonautas 2012-05-21 20:24

Citata:

Pradžioje rašė Arturas (Post 213071)
Už greičio rodymą atsako priekinis vairuotojo pusės ABS daviklis. Gal bėda jame..? Ten jis įdomaus veikimo. Pas mane dėl jo neveikė ABS, bet greitį rodė. O atjungus jo fyškę greičio nerodydavo.

Tai cia kazkur tas daviklis(fiske)prie rato-kelmo?

Arturas 2012-05-21 20:49

Na ABS daviklis prie rato. W140 jis kiek kitoks, nes sueina kartu su kaladėlių davikliais. O fiškė jo atjungimui yra po kapotu, atseksi žiūrėdamas :) Bet tau kad patikrinti šitą variantą, reiktų kito daviklio, nes ABS/ASR juk veikia.. ?

ufonautas 2012-05-21 20:56

Citata:

Pradžioje rašė Arturas (Post 213160)
Na ABS daviklis prie rato. W140 jis kiek kitoks, nes sueina kartu su kaladėlių davikliais. O fiškė jo atjungimui yra po kapotu, atseksi žiūrėdamas :) Bet tau kad patikrinti šitą variantą, reiktų kito daviklio, nes ABS/ASR juk veikia.. ?

Na situacija tokia: Nauji stabdziu diskai ir kaladeles,bet laidukai i kaladeles yra seni ir nezinau ar jie kazka duoda,nes pries tai mirksejo,kad stabdziu kaladeles pasibaige.Bet tas neturetu turet itakos spidometrui(tie laidukai kur kisasi i kaladeles).
ABS/ASR lyg viskas tvarkoi-nesviecia nei lempa ir siaip lyg veikia ABS

Arturas 2012-05-21 21:18

Kaladžių laidukai ne prie ko, tiesiog jie sueina į vieną laidą kartu su ABS davikliu :) Bet prieš ieškant spidometro pasitikrinčiau tavo vietoj tą daviklį, aš radau šrote jį už 40lt.

ufonautas 2012-05-21 21:27

Citata:

Pradžioje rašė Arturas (Post 213173)
Kaladžių laidukai ne prie ko, tiesiog jie sueina į vieną laidą kartu su ABS davikliu :) Bet prieš ieškant spidometro pasitikrinčiau tavo vietoj tą daviklį, aš radau šrote jį už 40lt.

Man Swedijoi sunkoka rast Srotu kur butu Banga nors viena.Cia tu srotu nera tiek daug,o bangu jose dar maziau:confused:
Nzn net ka daryt-vos ne aklaviete.Reiks bandyt eit per fiskes ir ieskot kur tas daviklis sedi.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:47.