![]() |
W211 AUX
Tai va... paprotavau... gal ta aux imanoma padaryti ant CD ceindzerio fiskes.
Pas mane jo nera, o fiske yra.... Gal yra gudriu, kurie taip dare... arba elektriku kurie tai padarytu? Aciu |
Citata:
|
ne visuose 211 yra AUX. Comonda dedi ir gauni aux, abejoju ar yra kitu variantu gauti ji
|
Citata:
Pas mane mazoji mage..... Gal jei turi daugiau info, mestelk. |
AUX labai lengvai pasijungia nuo euro fiškės, reikia nusipirkt adapterį euro CDC -> 2x rca, pajungsi į magą vietoj cd changerio, o kitam gale dvi tulpės, per jas gali mini jack 3,5mm pajungt, arba jungtį tam jackui (female) ir turėsi aux jungtį paprastai.
|
Citata:
|
Citata:
|
usb kas kita, usb yra skaitmeninis signalas ir reikia controlerių ir pan. AUX yra analogas, ir jį įmanoma padaryt bet kokiam magui, nunešus pas elektronščiką vidutinį - paims 30-60lt ir turėsi laidą išvestą. Bet daug lengviau tai yra padaryt, jei magnetola turi euro jungtį ir cd changer (CDC) funkciją, tada užtenka tik laido iš euro jungties CDC kontaktų į dvi tulpes.
Ne tiksliai toks, bet kažkas tokio: http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=36089 kai man reikėjo, lemona neturėjo, kažkokioj elektronikos prekių krautuvėj už žalio tilto gal 7lt su mokėjau, ir veikia garso valdymas ir su magu ir su aipodu, nes tą aipodą įjungi kaip cd chagnerį magėje. |
nu foto nerodo, bet raso 4rca lizdai, tai reiskia tulpiu isejimas cia, ne auxas, bet kam isvis tas auxas siais laikais, cd playeri jungsi? :) usb tai kitas reikalas butu
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:37. |