![]() |
Kokia darbine temperatura turi buti pas W 220 S 320CDI
kokia temperatura buna pas MB S 320CDI ziema?Nes pas mane tai jei vaziuoju 80 iki 100km/h tai daugiau kaip 50 laipsniu neuzsyla variklis,kai i miesta ilendi tai pasyla iki 80-90.Ar taip turiI buti.Nes pas mus dabar nesalta pliusine teperatura laikosi.Sakau gal pas mane termostatas pastriges?
|
Citata:
|
Pasitaisiau.O kas netaip?
|
Citata:
|
pasmane caps lock sale raides AAA stovi tai kai greitai rasai ir pasispaudzia .todel taip ir iseina o perasineti n tyngisi .o kodel jus taip kreipiat y tai demesy,juk tai tik raides,bideles ar mazos ,man jokio skirtumo.ir seip maniau kad lietuviu kalboja saukima reiskia sauktukas o ne didziosios raides.ar as klystu?
|
Kreipiu, nes moderatorius esu, darbas toks:)
O dėl tavo problemos, tai pirma pradėčiau nuo termostato :wave: |
Na pas mane mieste kai vazineju apie 80-90, ryt leksiu autostrada tai pasiziuresiu!
|
99 procentai termostatas maniskeme cdi irgi mieste vazinejeant pakildavo iki 80 laipsniu tik isleki ant tiesaus kelio vaziujant 120km/h temp nukrisdavo iki 50-60 laipsniu pakeitus termostata bedos dingo..
|
na tai kad as ir noriu issiaiskinti ar tai problema ar tai normalu kad letai vaziuojant kai laukia ne taip ir silta didelis dyzelinis variklis nepasiekia darbines temperaturos 90.gal sakau taip turi buti.nes seip dyzelis ir taip sukei syla.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:13. |