MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   W124 pirkimas taksauti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4506)

Juozukas 2010-05-09 07:52

W124 pirkimas taksauti

Sveiki, noriu nupirkti 124 mersa taksavimui. Manau sis modelis labai geras kainos/patikimumo atzvilgiu.
O gal as cia tik gandu prisiklausiau,kad jie labai patvarus ?
Nesiu sios masinos ciupinejes bet labai knieti butent tokia pirkti.
Papasakokit man kuo daugiau apie si modeli - kokie jo minusai, kokie privalumai,kaip reikalai su pakaba? Kas dazniausiai genda? I ka reikia atkreipti demesi perkant? Kokie varikliai yra geriausi? Turbut geriau imt dyzeliuka,negu su dujomis?

Aciu labai:vairuot:

ledas 2010-05-09 09:02

jei taksauti tai vienareiksmiskai arba dyzelinis mersas arba audi a6 1,9tdi. taip sakant viskas isbandyta savo kailiu. beda ta, kad normalaus merso nerasi. ta prasme su normaliu kebulu. taksavimui tinkami visi dyzeliai, nera skirtumo koks. skirsis tik trauka. optimaliausias variantas 2,5d su mechanine deze, cia bent jau mano nuomone. zinoma, automatas daug konfortiskiau, bet nepamirsk, kad automato tau niekas per 1 darbo diena nepataisys. o taksavoti dabar visiskai neapsimoka, nzn kokie tavo motyvai. as taksavau naktimis, savo malonumui 2006- 2008, kada nebuvo kriziu, Vilniuje ir uzdirbdavau tikrai santykinai daug. dabar nematau prasmes dirbti, na nebent neturi kitu pajamu saltiniu.
mano mersas pilnai paruostas darbui plafonas, racija, skaitliukas ir t.t. bet man geda ji net rodyt, nes kebulas visiskai supuves. jei viskas ok, ant dienu bus pradeta pilna kebulo restauracija. o tada jau jo pardavinet tikrai nebeapsimokes

ledas 2010-05-09 14:37

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 81460)
Vilniuje važinėja W220 juodas su geltonais numeriais ir tel.nr. ant bagažinės. Matyt randa toks taksi savo klientūrą :)

Matai, realiai klientura tikrai ne nuo masinos priklauso. zinoma, automobilis turi buti tvarkingas, svarus ir t.t. klientura priklauso nuo taksisto asmeniniu sugebejimu:)
vazineti su w220 zinoma faina, bet kai uz kilometra pasiemi tarkim 1,5lt, tai nelabai suprantu tokio biznio.

yamato 2010-05-09 14:55

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 81460)
Vilniuje važinėja W220 juodas su geltonais numeriais ir tel.nr. ant bagažinės. Matyt randa toks taksi savo klientūrą :)

gali būti, kad mano pažįstamas :)

turiu tokį pažįstamą su W220 S400 CDI, mieste nevažinėja, važinėja tik užmiesty, dažnai į Vilniaus oro uostą veža žmones iš Marijampolės :)

Paulius140 2010-05-09 18:22

o Panevezyje vazineja du bmw e65, vienas juodas, kitas pilkas, abu 2003 metu dyzeliai, pazistu savininka taxi firmos. :) ir uzsakymu labai daug, vos speja.. kitu laiku, dar ir trecias e65 bus.. :seile:

Juozukas 2010-05-10 18:11

Cia ne man reiktu,bet tokiam zmogui, jis kito pajamu saltinio neturi,tai manau vistiek juk minuse nesedetu gal?
papasakokit dar apie taksisto darba siais laikais :)

ledas o kiek noretum uz savo mersa,man nesvarbu kebulo bukle,svarbu vaziuokle deze ir variklis

Edgis 2010-05-10 19:08

Citata:

Pradžioje rašė Juozukas (Post 81643)
ledas o kiek noretum uz savo mersa,man nesvarbu kebulo bukle,svarbu vaziuokle deze ir variklis

Vat kolega, čia jūs ir klystate...brangiausia merso dalis ir yra kėbulas. Paskui būna, kad amortikas per bagažinę išlenda:confused: ar galinis tiltas lengvai atsikabina

ledas 2010-05-10 19:44

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 81649)
Vat kolega, čia jūs ir klystate...brangiausia merso dalis ir yra kėbulas. Paskui būna, kad amortikas per bagažinę išlenda:confused: ar galinis tiltas lengvai atsikabina

na pas mane supuves tik "virsutinis" kebulas, dugnas tikrai tvarkoj.

ledas 2010-05-10 19:47

Citata:

Pradžioje rašė Juozukas (Post 81643)
Cia ne man reiktu,bet tokiam zmogui, jis kito pajamu saltinio neturi,tai manau vistiek juk minuse nesedetu gal?
papasakokit dar apie taksisto darba siais laikais :)

apie taksisto darba gali papasakoti tik aplamai ir su visais niuansais :):). kaip minejau, nuo 2009 nebetaksuoju. del merso kainos... tai, kad jis gi supuves, ji reikia visa daryt, su tokiu zmones bus geda veziot. o rimtai suremontavus neapsimokes pardavinet, ka as dabar ir ruosiuosi padaryt. nzn norit, skambinkit 868386415, galima paplepet.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:26.