![]() |
Automatinis stiklu valymas
Sveiki. turiu c200 2001m w203. yra pas mane trys valytuvų valymo funkcijos : I- automatinis valymas; II-valymas nuolat (lėčiau); III-valymas nuolat (greičiau).
Problema tame, kad lyjant nestipriai, isijungus I valymo rėžimą t.y automatini, stiklą nuvalo nežinau tik po kokios minutės, kai jau realiai neina nieko matyti pro langą, tai tenka su ranka spaudyti valytuvo svirtelę, nes nenuvalo lango. o pajungus II rėžimą valo per dažnai, tiek nereikia. Klausimas ar eina kaskaip nustatyti to lietaus daviklio jautrumą? nes dabar jis nuvalo tik vos ne kibira uzpylus ant lango... |
o intensyvumas nesireguliuoja? nera ratuko tokio kur dazniau/reciau valo? Pastacius ant dazniau, greiciau ir reaguos i kritulius. Na taip kai kuriose masinose yra
|
Citata:
|
Bent pas mane nera.. kartais irgi nervuoja kaip valo norisi intensyvumo bet kartais labai laiku nzn nuo ko priklauso.. o zmonos golfe ir buvusiam jos bmw budavo ratukas. Neblogas daiktas :)
|
dvejuos w211 ir vienam w209 visada grybavo tas automatinis valymas, tai susitaikiau jau sutuo kad nieko nepakeisi
|
Mano w211liktam irgi grybaudavo :) arba valydavo non stop, arba su tokiais tarpais, kad nieko nesimato, kaip ir autoriui. Per 3 metus nieko nesugebejau pakeisti. Tiesa, kai valytuvai visiskai nauji buvo - padejo siek tiek, bet pasidevejo kelis menesius ir vel tas pats.
|
Gal keisti stiklai buvo ir tas kritulių daviklis veikia ne taip kaip turi veikti.
|
Citata:
|
stiklas pakeistas carglase, bet buvo tas pats ir pries keitima... kartais valo gerai kartais buna nuo rasos tokios valo nesustodamas. zodziu supratau jog nieko nepakeisiu, galvojau gal net pas elektrikus kokius nuvaziuoti net, nes per tokius orus jau daede valymas.....
|
Tai atjunk fyskute isvis nuo kritulių daviklio ir tada nebeliks automatinio valymo, o liks normaliai kaip ant visu kitu automobilių :-)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:07. |