MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   C Klasė (W202, W203, W204, W205) (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Alkuninio veleno sensorius Klaida P1354 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=10700)

CableGuy 2012-10-02 13:36

Alkuninio veleno sensorius Klaida P1354

Sveiki
Gal kas turejo panasia problema kai ryte neina uzkurti masinos (w203 cdi270).
Vakar ryte sukinejau rakteli apie 30 min kol uzsivede. Pries tai yra buve panasiu situaciju bet per 5 ar 8 pabandymus kurti variklis uzsivesdavo. Vakar kuriant starteris suka lyg ir megina kabinti bet vel staiga uzgesta. Kai kuriais bandymais isvis jokios gyvybes tik starterio darbas. Siryt uzsivede is pirmo karto, tad nulekiau diagnostikos. Parode kad klaida P1354 alkuninio veleno sensorius. Taigi mano klausimas ar cia gali buti susije su neuzsivedimu nes kiti meistrai pasakoja kad gali kazkur ora gaudyti kuro sitemoje. Gal kas turejo panasiau bedu butu idomu suzinoti. Dekui is anksto.

FUN500 2012-10-02 13:43

man panasiai buvo, tiesa dar ant W210 300TD, jo keiciau alkuninio veleno padeties davykli, toks juodas i tusinuka panasus. po keitimo kuresi iprastai, be sunkumu

vampyras 2012-10-02 13:59

Citata:

Pradžioje rašė CableGuy (Post 232356)
Sveiki
Vakar ryte sukinejau rakteli apie 30 min kol uzsivede. Pries tai yra buve panasiu situaciju bet per 5 ar 8 pabandymus kurti variklis uzsivesdavo. Vakar kuriant starteris suka lyg ir megina kabinti bet vel staiga uzgesta. Kai kuriais bandymais isvis jokios gyvybes tik starterio darbas. Siryt uzsivede is pirmo karto, tad nulekiau diagnostikos. Parode kad klaida P1354 alkuninio veleno sensorius. Taigi mano klausimas ar cia gali buti susije su neuzsivedimu nes kiti meistrai pasakoja kad gali kazkur ora gaudyti kuro sitemoje. Gal kas turejo panasiau bedu butu idomu suzinoti. Dekui is anksto.

su kokia diagnose darei?
P1354 kokie skaiciukai buvo toliau? pvz P1354 (064)
o seip pradek nuo daviklio.

CableGuy 2012-10-02 14:03

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 232360)
su kokia diagnose darei?
P1354 kokie skaiciukai buvo toliau? pvz P1354 (064)
o seip pradek nuo daviklio.

Ant isklotines raso: X431 Diag report.
O susijusios klaidos buvo dvi: P1354 -002 ir P1354 -064.

Finalfour 2012-10-02 14:52

Citata:

Sveiki

Neblogas akumas pas tave kad 30 min gali sukineti, sakyciau :)
O saip, tai vampyras teisus ko gero, alkunines padeties daviklis. Kai pries du metus ziema neuzsikuriau, techas irgi iskarto ji ziurejo. Ten tiesa priezastis kita buvo, kiek egzotiska :)

CableGuy 2012-10-02 14:53

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 232371)
Neblogas akumas pas tave kad 30 min gali sukineti, sakyciau :)

Akumas tikrai geras ir del tu 30 min nei kiek neperdedu ;)

ShotGun 2012-10-02 16:00

Citata:

Pradžioje rašė CableGuy (Post 232372)
Akumas tikrai geras ir del tu 30 min nei kiek neperdedu ;)

Mane tai labiau stebina ne akumas, o kad per puse valandos nenuleidai ranku :) As jau po triju minuciu sukinejimo buciau uzrakines masina ir ieskojes kur susiremontuot :)

Finalfour 2012-10-02 17:32

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 232377)
Mane tai labiau stebina ne akumas, o kad per puse valandos nenuleidai ranku :) As jau po triju minuciu sukinejimo buciau uzrakines masina ir ieskojes kur susiremontuot :)

Nieko stebetino, kantrybe daznai apdovanojama buna :) Juk geriau pasikankint, maz uzsives ir paciam i servisa nuvaziuot, negu po keliu bandymu kviest traliuka ir vest servisan :)

zabbas 2012-10-02 19:43

Citata:

Sveiki

Man taip pat buvo, tik pas mane w210 cdi320, tai yra to alkuninio veleno viske ant motoro po plastmasem,vairuotojo pusej arciau priekinio stiklo, pas mane buvo tos fiskes laikikliai nuluze, su dirzeliais pririsau ir problemos kaip ir nebera,

CableGuy 2012-10-02 23:02

Na meginsiu kelis variantus gal pavyks nustatyti tikraja beda. Dekui uz patarimus.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:37.