Patikimi dažytojai Vilniuje
Sveiki,nutiko bėdelė ir prabraukė man silpnai arką ir dureles(nugraužti dažai ir šiek tiek įlenkė )
Gal galite patarti tikrai patikimus dažytojus Vilniuje,kad kainos ir kokybės santykis būtų atitinkamas,bet nenoriu chalturščikų ar šiaip eksperementuotojų su savo automobiliu. Ačiū iš anksto. |
http://www.dazytiverta.lt
Nepigu, bet 100%tine kokybe :) mano galinis bamperis dazytas pas juos, gali paziureti kaip atrodo gyvai, jei yra noro. |
bamperi nudazyt vieni juokai, ypac kai ji netvarke, o tesiog nudazhe. Taip kad pagal viena dazyta detale nesiryzciau rekomenduot iskart servisa.
Shiaip ten mano draugas dazhe visa sona savo audi c4. Lyg ir neblogai sutvarke, nudaze irgi visai nieko, vienoj vietoj tik toki kaip ilenkima paliko, gal spaklius prasedo ar dar kazhkas, bet krito i akis man iskart, detaliau neziurejau, gal dar kazhka rasciau. Bet kaina normali, taip kad manau tikrai galima ten vaziuot, nes kad 100% idealiai darytu tai praktiskai misija neimanoma.. Pats daziau keleta kartu skirtingas vietas Svaros broliu firmoje "AD Sistemos". Tai nzn, nerekomenduociau. Broku pridare, o kaina kosmine. Gali graziai nudazyt, jei detale sveika, lygi, spakliuot nereikia, tada jokiu problemu gali ir nebut :) bet gal paruosejas pas juos pasikeite dabar.. |
Kiek negalima plauti masinos po dazymo? Masina dazyta kameroj, viskas kaip priklauso
|
Citata:
|
kai atiduoda tau masina, gali iskart varyt i plovykla. o jei meistras atiduoda su neisdziuvusiu laku, tai gali dar karta tau perlakuot :) seip dauguma laka naudoja greit dziustanti, per pora val. beje ir patys dar masina nuplauna pries atiduodant klientui
|
Visgi patarciau pora dienu neplauti...
|
taigi dazykloj nuplauna, tau atiduoda jau po plovimo, tai kas kad tu paskui nebeplausi? :D
|
su sepeciai tik nebruzyk,siaip gali plaut
|
poliruot tai 2 savaites negalima
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:14. |