![]() |
W203 C270 CDI griebia bet nesikuria
Sveiki.
Gal kas buvo susidures su panasiom problemom? Is pradziu pradejo variklis kazkaip purtydamasis dirbti, nebuvo ant mazu apsuku jokio traukimo, o kai uzgesinau, tai dabar tik bando griebt bet neuzsikuria visai. Gal kas be diagnostikos gali ka patart ? auto W203 C270 CDI 2001m. |
Kolega, tokiam auto be diagnostikos nieko daug negali pasakyt:)
|
Citata:
|
Teks varyt į diagnostiką arba Tech1 skambint :)
|
Citata:
|
Kiek? Pas mano kolegą firmoj, kuri užsiima Mb remontu, tai 50Lt
|
Citata:
|
Na kiekvienas dirba savom kainom:) Nelabai kuom patarsiu, nebent Vampyras gal ką pasakys:)
|
Citata:
|
Svarbiausiai pranešk kas buvo nutikę, kai baigsi tvarkyt:)
|
Citata:
|
Kuro filtras, oro filtras kada keisti?
|
Citata:
bet ne tame esme, jei butu nekesiti tai as bandziau nuemes ir oro filtra kurt, ir nutraukes slangute nuo kuro filtro kurt.. viskas normoj tik kad nesikuria, ta del to ir sakau kad cia bus kazkuris daviklis kaltas. |
Ko gero kazkas su kuro padavimu, gal purkstukai, ar comonrailo dacikai. As tai Arturui varyciau parodyt i Vibasta, bet ten tai tikrai 70 minimum paims.
|
Pamiršau paminėti apie gedimą. Buvau užpylęs baltarusiško kuro. Visą laiką buvo normaliai, tačiau tą kartą pats pardavėjas pasakė, kad maišytas su biokuru, tai ar pilsiu. Surizikavau, pyliau. Pasekmės - užkišti purkštukai. Tuo atveju padėjo plovimas neardant. Tačiau praėjus 3 metams po šio gedimo reikėjo pilnai restauruot purkštukus, nes leido ne tik per grįžtamą, bet ir išmušinėta adatų lizdai (purkštuko antgaliai). ko pasekoje dirba netolygiai variklis, šiltas sunkiau kuriasi, sąnaudos padidėję maždaug 2 litrais/100km.
Aišku dėl purkštukų remonto gali kaltint kilometražą, tačiau jis tikrai nėra toks, po kurio purkštukai būtų taip sudėvėti. :blink: |
Citata:
|
Nezinau kiek padesiu, bet paziurek kuro filtro ta ziedeli, kur vakar pats man bandei padet, gal nugrauztas ir per ji gaudo ora. :) sekmes, randant tikra problema ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:34. |