![]() |
Alkotesteris
sugalvojau nusipirkt alkotesteri , nes daznai kita diena nezinai kada vaziuot gali :))) sakau gal kas esat pirke kur nors ar zinot kas pardavineja kokius normalius , ta prasme ne uz 2000 lt :) nereik man profesionalaus , as pijokas neprofesionalas :D aciu uz atsakymus
|
as maciau ermitaze bet cia klaipedoj,kainavo 150lt :)
|
siaip ebay megejiski alkotesteriai kainuoja apie 20-30lt. apie ju patikimuma nieko negaliu pasakyti. pabandyk pasieskoti skelbiu.lt ar tuktuk.lt, manau surasi tikrai nebrangiai.
|
bet turbut ir rodys vejus uz 30lt :D
|
geriausia aisku butu kainos kokybes santykis , nu kokia 200lt ar pan. :) tai per google perlekt tai galiu , bet man siaip idomu , gal esat patys pirke ir naudojat ir t.t. :)
|
turiu uz 60lt, tai tas pats kas nieko, rodo bet ka, jei pirkt tai pirk normalus arba nieko, nz bent uz kokia 300-400lt
|
http://kelias.avilda.lt/ALKOMETR/alkometr.html
cia galima pasizaisti, preliminariai parodo promiliu kieki kraujyje ir po kiek madaug isnyksta pagal jusu svori isgerto alkoholio kieki ir jo stiprumo laipsni :) |
a nuo amziaus nepriklauso promiles kaip isgaruos ir t.t :mastau:
|
gal ir priklauso, bet niekas ir nesako kad jis tikslus :)
|
nereikia isvis gert ir nereiks parintis kada gali vairuot kada ne :wave:
|
gert galima bet su protu :wave:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ash jei bare truputi izhgeriu tai imetu i aparata prie ishejimo duru € ishkrenta shiaudas papuchiu ir ishlenda chekis su pijokais :) na rodo kiek promyliu . Bet jei daugiau tenka izhgerti tai ir to euro nebereikia ir taip aishku,kad nusikaltelis :)
|
esme yra ryte atsikelus po baliuko pasichekint :) nes jei tiket tuo linku kur pries tai ismete zmogus tai siandien turejau vaziuot dar su 0,4 promilem , kas nera labai smagu :)
|
Citata:
|
keistos problemos pas zmones :) reiktu gal is vakaro apie tokius dalykus galvot,man tai tas alkotesteris kaip kokiam alkoholikui atrodo reiklaingas,turi gert kas antra diena kad pastoviai ziuret ar gali vairuot :) bent neisiduokit apie tokius dalykus :)
|
Citata:
|
http://www.alkotesteris.lt/?id=23
Va toki man padovanojo gimtadieniui, daznai "pazaidziam" su juo. Bet reikia labai teisingai viska daryti jei nori kad ismatuotu. Bet matuoja tai gerai. Draugas buvo iputes, ir ta diena vaziavo, tai pagavo ji, tai nuo mentu skyresi tik ant 0.2 (Policijos 1.5, maniskis 1.7 rode) |
Citata:
|
Citata:
|
tai jau tikrai gera kompanija :geda:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Kauno Akropoly Euro vaistineje maciau pilna tokiu alkotesteriu. Kainuos nuo 150 lt. (jei neklystu). Manau, kad ir kitose stambiose Eurovaistinese ju yra pirkti.
|
vakar nusipirkau alkotesteri uz 115 o dabar ka tik prasiputus jis man rodo 0.00 nors vakar vakare brendzio kokia 350ml suvartojau. Kazkokia nesamo nes tikrai nesijauciu kad galeciau vairuoti.
|
gera tema prikelei is archivu :)
Citata:
|
http://www.vmc.lt/_/atliekamos-metrologines-paslaugos/ yra ir kituos miestuose meteorologiniai kur patikrina sukalibruoja, visu pirma pasiziurek ar yra sarase taviskis modelis.. Jeigu nera, tai toks jis ir alkotesteris.. P.S. Pirkau nauja, nuveziau patikrai nes imonei reikia popieriu.. 0.2 i minusa rode :)
|
Citata:
|
Citata:
ir tau viska paaiskins |
Citata:
|
Abejoju kad jam darosi ta patikra nes cia tik pusiau profesionalus bet del idomumo reiks pasidometi.
|
Kas naujo sitoje rinkoje? Nesu niekada turejes, gyvenime putes tik pora kartu ir tai pas drauga per pasisedejima, isleist galvoju. 100-150e
Galvoju viena karta reik nusipirkt retai bet pasitaiko neplanuotu reikalu ryte. |
Perki su elektrocheminiu jutikliu ir ramu. As Kaune barsausko gatveje uz 100eur. Pajemiau :)
Mano modelis BACWAY F-400 LT tik buvo akcija uz 99.99 |
Kas paskutiniu metu buvo Prancūzijoje, kaip ten su tuo reikalavimu automobilyje turėti alkotesterį su Prancūzijai skirtu sertifikatu?
|
nezinau ar per 2 metus kas pasikeite, bet as pirkau vienkartinius po 30 centu lygtais.
jie nerodo kiek tu isgeres, tik rodo jog isgeres :xx: |
Kur kolega pirkai? Prancūzuose?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:51. |