![]() |
Kompas neberodo Youtube filmuku
1 Attachment(s)
Sveiki, gal forume yra kompiuterastu ir gali man padeti?
youtube nebeleidzia man ziureti video, paspaudusant kokio filmuko ismeta toki uzrasa: "Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player." Javascript'as ijungtas, flash player'is atnaujintas jau daug kartu, bet visvien nepadeda. Narsykle mozilla naujausia, per exploreri irgi tas pats :confused: Gal turit minciu? Beto bandziau ir format disc, bet irgi nepadejo :( Attachment 2160 |
duok savo pashta,man neina chia prikabinti failo.
|
|
pasakyk ar gavai? kazhko nenori ir i gmaila kabintis
|
neke, kolkas negavau nieko
|
skype - giedrius0003 :)
|
rodo ar nerodo ? :)
|
neke, norodo :ne:
Katik dar perinstaliavau naujus draiverius ir K-Lite codekus, bet visvien nieko :( |
aplamai jokiu nerodo,ar tik youtubes?
|
Citata:
|
Citata:
|
bandau per visas ir mozilla ir explorer'i ir opera, bet visur tas pats :(
|
sweikas, o kaip flsah playeri atnaujini, itariu cia gali buti priezastis kodel neveikia.
|
Citata:
|
Citata:
|
jau taip bandziau- nepadejo :confused:
|
jei tau tik shiandien pradejo neberodyti,tai restauruokis i vakarykshte diena.Buna ,kai susisuka sharikai :)
|
Citata:
|
Tada daryk,kaip Arce sako :)
|
Citata:
|
Tai gal turi isijunges koki - flashboc-?
|
Citata:
|
|
ne tokio nera pas mani
Vienu zodziu manau teks kada vaziuot pas meistriuku |
hmm gal koks nelabasis sukasi windows procesuose ir blokuoja youtube. Idek screena task managerio su procesais :)
|
Cabry man pradziai pasakik savo win, kokia antivirusine, ir koki firewall isimetes dar koki suda, gausi atsakima
|
aciu vyrai uz pastangas padeti, taciau susitvarkiau.
Nezinau kiek tai itakos turejo, bet istryniau kaspersky ir isirasiau nod32 :) |
kompe turi dvi antivirusines?
kad kaspersky blokuotu tikiu, kad nodas netikiu kasperskio nustatimus gal kokius netokius pasidares buvai, o seip dvi antivirusines tureti pc tas pats kas dvi merginas namuose :-) t.y. dvi zmonas Citata:
|
jeigu jau prakalbot apie antivirusus tai noriu paklaust :)
uzsiknisau kariaut su visais nod32 ir t.t. registracijom. istryniau visus antivirus ir firewallus dabar isirasiau kazkoki microsoft security essentials pas mane win7 tai va tas dabartinis security saugo kompa ar ne ? |
win7 ir taip turi savo apsaugos sistema ;) ne kaip winxp ar koks dar.. aisku jei landzioji po xxx.com ;) gali ir tas neapsaugot, o jei zinai kur lendi ir ka siunti ;) tikrai pades.
Citata:
|
Aš pavyzdžiui jau trys metai kaip nenaudoju nei antivirusines, nei jokios ugniasienes. Ta pačią windows firewall ir tai išjungiau :xx: nes jau ne karta pasimokiau su tomis antivirusinemis :ne:
Ir ka, nei per tuos metus nei kas atsitiko nei ka. :xx: :bebebe: jei nepasigaunu virusu, tai kam tada ta antivirusine reikalinga. jeigu ir kas atsitiks tai 20 min ir vel švieži windows :) |
Hardai, jei naudoji usb rakta ir keities su kuo nors duomenimis, tai manau nustebtum praskanaves :) as tik i univera nueinu ko nors atsispausdint, ogi new virus detected is karto kai i savo kompa isikisu :D
|
o va idomu kaip istrinti virusa is flasho?
|
formatuoji usb raktą ir fsio :xx:
o jei rimtai tai tie kur nusikopina i usb raktą būna kaip sisteminiai failai ir jie būna paslepti. todel windows nustatymuose reikia uzdeti varnelę kad rodytų tuos failus. |
Bet dauguma tu failu autorun tipo, kai tik atidarai flashke jie iskart aktyvuojasi ir nusikopina kur jiems reikia. Geriausia visada pries atidarant flasha praskanuot su kokia nors padoresne antivirusine ( pageidautina atnaujinta) :)
|
kiek esu susidures tai kasperskis yra visiskai niekam tikus antivirusine. parsisiunciau kaskada noda, turedamas laiko perasiau sertifikatus, pasidariau nuolatini neribota updeita. problemu nebeturiu ir labai dziaugiuosi.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:00. |