MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   SLK R170 reikia nuomones (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11655)

chz 2013-02-12 20:19

SLK R170 reikia nuomones

Sveiki,

http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-2720282.html

Pasakykit nuomonę, ar vertas dėmesio šis SLK...Įdomu smūgis bus palietęs stogo mechanizmą ?

Verta/neverta užsiimti remontais ?

Dėkui :good:

Hunter 2013-02-12 20:23

Itariu labai dideles problemas su stogu

chz 2013-02-12 20:27

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 254104)
Itariu labai dideles problemas su stogu

Dėkui už nuomonę. Aš nors nedaug apie šiuos modelius išmanau, bet turiu panašių įtarimų...:confused:

ldalius 2013-02-12 20:29

labai abejoju ar pavyks sutvarkyt taip kebulą, kad stogas susilankstytų be strigimų. Aišku įmanoma, bet neverta finansiškai

Tomskis 2013-02-12 20:32

kaip dalius ir sake sutvarkyt galima, bet kad neverta, jeigu jis kainuotu 2000lt, tada galima butu galvot, apsimoketu, sutvarkius bus pigesne masina. o dabar prasiknisi, ir gausis rinkos kaina

ldalius 2013-02-12 20:34

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 254110)
kaip dalius ir sake sutvarkyt galima, bet kad neverta, jeigu jis kainuotu 2000lt, tada galima butu galvot, apsimoketu, sutvarkius bus pigesne masina. o dabar prasiknisi, ir gausis rinkos kaina

galutiniame rezultate bus netgi brangesnė nei rinkos kaina už sveiką, o kad prirašyta mylėta ir prižiūrėta, tai dabar taip rašo bet kuriam kibirui, kai pardavinėja. Neilysi į vidų

nova 2013-02-12 20:36

irgi svarsciau del sito. variantas idomus tik tuo, kad turi apd :)
dabar pardavime yra keletas vos keliais tukstanciais brangesniu, bet sveiku slk. tik mechaniniai visi.

chz 2013-02-12 20:39

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 254113)
galutiniame rezultate bus netgi brangesnė nei rinkos kaina už sveiką, o kad prirašyta mylėta ir prižiūrėta, tai dabar taip rašo bet kuriam kibirui, kai pardavinėja. Neilysi į vidų

Dėkui už nuomones, panašiai masčiau, tik reikėjo patvirtinimo svarstymams :good:

O kokia Jūsų nuomone yra RINKOS KAINA šiuo metu, +/- iki 10 k ?
Gal verta ieškoti užsienyje...teko matyti, kad Italijoj SLK kainos konkurencingos...

chz 2013-02-12 20:40

Citata:

Pradžioje rašė nova (Post 254115)
irgi svarsciau del sito. variantas idomus tik tuo, kad turi apd :)
dabar pardavime yra keletas vos keliais tukstanciais brangesniu, bet sveiku slk. tik mechaniniai visi.

Kurie tavo nuomone verti dėmesio ? įmesk linkų...

nova 2013-02-12 21:17

tai kad tu linku isvis vos keletas, nedidele pasiula sio modelio
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-2699100.html
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-2689118.html

baltas visai simpatiskas. aisku ziureti reikia gyvai kiek stipriai buvo mustas priekis ir pan., tik kad pagalys tas viska gadina :)

CDCARTER 2013-02-12 21:24

Norėčiau tokio modelio, tik atbaido mane tos dvivietės mašinos

ldalius 2013-02-12 21:26

prieš gerus metus ar pusantrų tokią pardaviau už 2400 euro - buvo parvežta iš italų, benzas, sidabrinė su raudonu salonu ir 97 ar 98 m

liutasss 2013-02-12 21:29

http://www.autoscout24.eu/ListGN.asp...0&ustate=N%2CU
prosom kolega:good:
tik cia reiktu atsirink, nes keleta matos yra netikri skelbimai ...

chz 2013-02-13 06:31

Citata:

Pradžioje rašė CDCARTER (Post 254129)
Norėčiau tokio modelio, tik atbaido mane tos dvivietės mašinos

Na turiu universala kaip pagrindini seimos automobili. Sis planuojamas tik pramogai ir pagrinde siltajam laikotarpiui :)

chz 2013-02-13 06:36

Citata:

Pradžioje rašė liutasss (Post 254131)
http://www.autoscout24.eu/ListGN.asp...0&ustate=N%2CU
prosom kolega:good:
tik cia reiktu atsirink, nes keleta matos yra netikri skelbimai ...

Dekui :) jau ziurinejau autoscouta anksciau...neblogas atrodo variantas uz 1800 e sidabrinis su brauktu sonu...tik va beda, kad manau reikia vietoj ziureyt. Gal ra zinanciu kiek tralas is Romos siom dienom kainuoja? :)

liutasss 2013-02-13 08:07

Citata:

Pradžioje rašė chz (Post 254141)
Dekui :) jau ziurinejau autoscouta anksciau...neblogas atrodo variantas uz 1800 e sidabrinis su brauktu sonu...tik va beda, kad manau reikia vietoj ziureyt. Gal ra zinanciu kiek tralas is Romos siom dienom kainuoja? :)

500 euru roma siuo metu turetu buti

armagedonas 2013-02-13 10:37

Citata:

Pradžioje rašė chz (Post 254102)
Sveiki,

http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-2720282.html

Pasakykit nuomonę, ar vertas dėmesio šis SLK...Įdomu smūgis bus palietęs stogo mechanizmą ?

Verta/neverta užsiimti remontais ?

Dėkui :good:

Tikrai neverta, net uz 5k lt neverta. Stogo mechanizmas tikrai pazestas, pompa stovi sone desiniam kampe, bagazines pakelimo mechanizmas eina per visa apacia uz galinio bamperio, cia viskas suvaryta. Kebulo dalys neproporcingai brangios. O dabar tikrai atsiranda pigiai siu modeliu. Patys pirmieji 96-99m nuo 6k iki 10k lt, aisku mechanines dezes 2l ir jau pavazineti. Facelift nuo 10k lt ir i virsu. Labai geros bukles su serviso knygom ir pan nuo 5k eu ir nelabai svarbu ar facelift ar dar senesnis. Pats savo pardaviau pries beveik pries 2 metus uz 5200eu, bet isvaziavo i uzsieni. Juos cia Lietuvoje visus padoresnius nuperka i skandinavus dazniausiai. Ne vieno pazystamo butent i ten iskleliavo.

chz 2013-02-14 09:43

Citata:

Pradžioje rašė armagedonas (Post 254172)
Tikrai neverta, net uz 5k lt neverta. Stogo mechanizmas tikrai pazestas, pompa stovi sone desiniam kampe, bagazines pakelimo mechanizmas eina per visa apacia uz galinio bamperio, cia viskas suvaryta. Kebulo dalys neproporcingai brangios. O dabar tikrai atsiranda pigiai siu modeliu. Patys pirmieji 96-99m nuo 6k iki 10k lt, aisku mechanines dezes 2l ir jau pavazineti. Facelift nuo 10k lt ir i virsu. Labai geros bukles su serviso knygom ir pan nuo 5k eu ir nelabai svarbu ar facelift ar dar senesnis. Pats savo pardaviau pries beveik pries 2 metus uz 5200eu, bet isvaziavo i uzsieni. Juos cia Lietuvoje visus padoresnius nuperka i skandinavus dazniausiai. Ne vieno pazystamo butent i ten iskleliavo.

Ačiū už išsamią info :)
Tai tęsiu paieškas neskubėdamas, kadangi automobilis, kaip minėjau pramogai, tai galiu ieškot ir ilgai, kol rasiu tai kas tikrai tinka.

Beje retai rašau šiame forume, bet tikrai labai nustebino narių aktyvumas ir draugiškas noras pagelbėti

Dėkui dar karta :good:

chz 2013-02-14 09:51

Beje, SLK320, ko gero jau kainų lygis smarkiai skiriasi ? :)

Apple 2013-02-14 09:52

Citata:

Pradžioje rašė chz (Post 254339)
Beje, SLK320, ko gero jau kainų lygis smarkiai skiriasi ? :)

Kad aplamai labai retas variantas. Praeitais metais vienas buvo autopliuse už 15k man rodos.

armagedonas 2013-02-14 09:59

Citata:

Pradžioje rašė chz (Post 254336)
Ačiū už išsamią info :)
Tai tęsiu paieškas neskubėdamas, kadangi automobilis, kaip minėjau pramogai, tai galiu ieškot ir ilgai, kol rasiu tai kas tikrai tinka.

Beje retai rašau šiame forume, bet tikrai labai nustebino narių aktyvumas ir draugiškas noras pagelbėti

Dėkui dar karta :good:

Ant pavasario turetu daugiau atvezti bestogiu. Tik jei jau nori vis tik imti r170, reik ziuret daznai, nes geri variantai neuzsistovi :) Galima ziureti su mechaniniasi gedimais, kadangi dalys nebrangios nuo w202, c208, w210 einamos.

zenonas 2013-02-21 16:41

Važinėjau aš SLK 200 septynis metus. Du metus vienu - kitus penkis metus kitu... 2005 iki 2013. Užvakar pardaviau. Išvažiavo i Dušanbe. Viena buvo 1998 kita 2000 m. Puikus ir labai patikimas automobilis. Labai smagu važiuot mieste. Maža ir judri. Stogo kilnojamo buvimas man dalykas buvo neįdomus. Šustra žinoma - bet man tas dzin..Ne tam pirkau. Automobilis gražus, retas, išsiskiriantis, patogus. Ir dar karta rašau - labai patikimas. Didele bagažinė. Ekonomiškas. (Niekada nepirkčiau turbo). Nuvažiavau nedaug - viso apie 100 000 km..Gedimu - nulis. (Šarnyro ir stabdžiu kaladeliu net neskaitau.) (Kaune pas Vaida Pašilės 104 tai kainuoja kapeikas)... Kas blogai. Po 12 metu pradeda rudyt iš lėto.. Aš buvau viskas DININDROL padares iš karto, tai rimto rudijimo nebijau. Bet ant arku ir prie faros padaziau teptuku. Kas nežino tai nesupras.. Tadžikas ir nemate.. Tai pas ji ten jo -- gales kabrioletu varyt 10 menesiu per metus... Tai pardaviau, nes jau ir anukes dvi mazos yra. :-). Uzklydau pas jus netycia - apie MB klase B pasidomet.. Atrodo jis graziai, ir vaikiškos sedynes net gale integruiotos. Bet paskaičiau pas rusus, ir visus kitur... Šlamštas tas B. Rudyja jau po 3 (!!) metu.. O jau priejimas prie variklio... O jau remonto kainos.!!! . tai dabar arba MB C-klass kokiu 2007 metu pirksiu gal -- arba po 22 metu ištikimybes MB paliksiu šia markę.. Vakar bandziau Opel Mokka. Begalė dabar tu auto..visokių.. Bet tai jau ne klasika....

munde8 2013-02-21 16:52

sveiks, tai cia tavo prie iki cento stovejo vis slk?aiksteleje?

zenonas 2013-02-21 19:10

Labas - ne -- mano SLK niekada nestovejo aiksteleje :-) aš važinejau juo iki paskutines minutes... (Kaune aš) Mano SLK buvo pardavime autogide.lt Labai ilgai buvo. Sidabrinis.. CNA055. .Ten buvo daug jo nuotrauku - viena nuotrauka skelbime - "akimirka kaip kyla stogas". .. Tas SLK buvo gide tikrai labai ilgai - visi kas jais domisi manau ji atsimena.. Taigi - kad važinet su MB SLK reikia būt šiek tiek egoistu ir labai mylet automobilius aplamai ir Mercedes Benz kompanija konkrečiai ...
Daug skaičiau šiandien internetą -- ir ko gero pirksiu dabar MB C w203 .. 2006 12.. Tai vienas iš paskutiniu w203. Nuo 2007.01.17 pristate w204, o nuo 2007 kovo jau jais prekiavo. Bet man senas w203 grazesnio dizaino. O 2006 gale jie (203) manau jau nustojo sirgt "vaikiskom ligom". Elektronika jau ne taip genda. Lieka tik kovot su rudim. Ta padarys DINIDROL centras. Pirksiu manau Estijos Silberaute.. (naudotos). Aš jais (estais) kur kas labiau pasitikiu... -- Visiems MB fanams sėkmės linkiu !

munde8 2013-02-21 19:25

kybartuos stovejo slk prie parduotuves slk nuolat ,maniau tavo....pirk mano w203 :D juokauju...idomu gal pazystami esam jei esi kybartietis

zenonas 2013-02-23 07:45

Esu kybartietis, 1968 išvažiaves iš Kybartų i Kauną. Aš tebelaikau save kybartiečiu. Tik mano sunus jau galės but kauniečiais... Kybartuos mano SLK (sidabrine) galėjai anksčiau matyt kasmet - bent kokia pora kart i metus, kai atvažiuodavau tėvų kapus aplankyt. Ir visada SLK, Kybartiuos budama, pravažiuodavo vaikystes gatve - tada Ostrovskio (dabar Nepriklausomybes). Linkėjimai Suvalkijai !

zenonas 2013-02-23 08:13

Kas link SLK pirkimo -- pardavimo. Kaip minejau - turejau du juos, o su MB važineju jai 22 metai.. Taigi..Turiu nuomone... Aš savo SLK 200 , gaminta 1999 12 pardaviau uz 13 000 litų. Bukle techniškai ideali, avarijoj nebuves. BET. Automobilis atkeliaves iš Vokietijos, tai pradejo rudyt arkų kraštai, kaip jau rašiau. Aš automobilius labai prižiuriu, tad tokie taškiniai parudijimai buvo tuoj pat apdirbami surišeju, uždažomi - ir apie juos tik aš ir žinojau. Reziume - MB iš Vokietijos rudija ir vis kuo toliau tuo greičiau. Bet tai atperka ju patikima technika ir patogumas bei iškirtinumas.
Dabar pagal temą kurioje rašom --- kas link SLK automobilio pirkimo po avarijos - o ypač su pažeistu stogu - tai visiška nesamone ! Stogo valdymas yra labai sudetingas ir preciziškas mechanizmas. Sukurtas ir pagamintas jis firmoj Karman. Stogo valdymo remontas bus labai labai brangus ir to neverta daryt, nes SLK su gerai veikianciais stogais pakanka pardavimuos.. . Žiniai ---->>> Sugedus stogui - yra spec rankenos bagazinej šonuose, skirtos stogo uždarymiui rankiniu budu. SLK fanams rekomenduoju susirast CD su pilnu SLK aprasymu, gali praverst. Šiaip jau daug kas tinka nuo C klases, ta visi žinot..

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:42.