![]() |
E220 vaziuojant uzsidega zvakiu kaitinimo lempute
sveiki,siandien vaziuojant uzsidege zvakiu kaitinimo lempute,pavaziavus jinai uzgeso,po kurio laiko vel tas pats.Itariu jog nekaitina viena,zvake ar del to galejo uzsudegti lempute?ar yra kita priezastis?
2.2 Dyzelis 1996 metai |
jeigu uzsidega iskart kai uzvedi ir uzgesta po 1min, tada kazkuri zvake bloga
|
Citata:
nzn bet pakaitinimo zvakiu lempute gali prilygti check engine lemputei:) |
man toks atvejis buvo, nusproge dvi zvakes buvo pakaitinimo
|
pas mane dabar per salcius irgi buna uzsidega, praeita ziema taip budavo, nieko nelieciau toj srity. viskas ok, zvakes visos veikia.
|
pas mane irgi . uzvedi uzsidega lempute kazkur po 30 sek. uzgesta , meistru klausiau sake neimt i galva :wave:
|
jeigu uzkuriant uzsidega, tai reiskia viena zvake neveikia. o jeigu realiai ji is tikro veikia, nu tai grybauja laidai arba rele, tai nera ko sukt galvos :)
|
aplamai kam sukt galvą dėl kažkokios lemputės - juk šventės, o lempučių degimas yra vienas iš šventinių atributų ir koks skirtumas ar ant eglutės ar prietaisų skydelyje :wave:
|
Citata:
linksmu svenciu visiems ir kad kuo maziau degtu lempuciu ant skydelio:xx::xx::xx: |
buvau kažkada smulkiai aprašęs kur bėda viso to lemputės užsideginėjimo kai žvakės garantuotai geros.
O kai aš tingiu pas ką nors mašinoje krapštytis dėl tam tikrų priežasčių, tai irgi pasakau klijentui - neimk į galvą :xx: |
Negalėtų būti vanduo kuro filtre? Kai kuriose mašinose taip rodoma arba užsidega, arba mirksi.
|
zvakiu lempute ne vienoj masinoj neuzsidega jeigu blogas kuro filtras, uzsidega kita lempute, kur nupiestas purkstukas. bet tada buna ir masina uzgesta. mb tokio varianto nera, fiatuose gali buti.
|
Audi 100 2,5TDI žvakių lemputė užsidega, nes kitokios lemputės nėra, Voyageryje pradeda mirksėt. BMW yra atskira vandens lemputė, Pajero irgiyra.
|
kokiu budu zvakiu lempute zino kad kuro filtre vanduo? kodel ne antifryzas, tepalas, oras ?
|
Citata:
|
mirgsinti zvakiu indikacija in audi reiskia pirmine klaida, kitaip vadinama check engine.
|
Citata:
|
Citata:
|
audi-vw mirksinti pakaitinimo lemputė:
1. sugedo ar nedavė kontakto žibintams stabdžių varlytė - pradeda mirksėt iš karto 2. isivėlė į kompą klaidos dėl nesuveikusio imobilaizerio (neatpažino čipo arba buvo bandyta užvest mašiną su raktu be čipo ar ne tuo raktu) - pradeda mirksėt po pirmo normalaus užvedimo. 3. Prisirinkę kompę daugiau nei 5 ar 7 klaidos (į šį sarašą neieina SRS, ABS ir kita konforto įranga) tik kas susiję su būtinu stabiliu variklio darbu Užtenka? Pats į savaitę po keletą kartų trinu šių liaudies mašinų klaidas, tai rašau ką matau pastoviai |
Citata:
|
viskas ka sakote yra teisinga, tik visiskai nieko bendro tai neturi kaip kolega sake su vandeniu kuro filtre, ypac audi-vw, kitos masinos naujesnes tiesiog uzgesta buna jei truksta kuro, audi 100 kaip ir mersas, purtosi bet vaziuoja
|
check engine funkcija yra visai atskira funkcija turinti savo indikacinę lemputę ir kaip Tomskis teisingai pastebėjo visoms funkcijoms yra iki lempučių kas dedasi kuro filtre ar ten vanduo ar alyvuogių aliejus
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Citata:
Kur pridedu skydelio foto, tai lygiai toks pat kaip pas mano žmoną tik be borto kompo. ir ijungus degimą šios lemputės dega, o po užkūrimo užgesta |
Citata:
beje pas tave matau skydelis jau po 97m, todel tiek lempuku ir yra. |
Citata:
|
Kolegos:aš pats vairavau tą mašiną AUDI 100 C4 2,5TDI pirmos kartos. Ir ji man pradėjo nebetraukti, purtytis ...mirksėt pakaitinimo lemputė. dasitrukčiojau iki garažo ir pirmą, ką padariau iš filtro išleidau vandenį su brūdais. viskas susitvarkė. Su Voyadžeriu kokius 2kart užgesau, bet parsivilkau, nutoks jovalas buvo filtre, jei rasiu fotkes ydėsiu. Aš kalbėjau apie 1996 metų auto, kaip ir autorius klausė. O Jūs kalbate ne apie tą epoxa.
Jokių ten imobilaizerių, srs ,esp ir kitų navarotų nebuvo. Paprastos liaudies mašinos su TDI ir turbodyzeliniais varikliais. |
imobilaizeriai jau nuo 90 metu turbut naudojami, tai kad epoxa cia nieko bendro neturi, kaip tu man idomu isleidai ta vandeni is filtro :D o kad tuo metu mirksejo tau lemputes tai nieko keisto, masina purtosi, gesta variklis, tai ir mirksi viskas kas imanoma. kadangi daugiau lempuciu nera skydelije, tai nera kam ir mirkset :)
|
Citata:
paskaičius ką parašei, tai man tik du klausimai iškilo: 1. Kokį š pili į mašinų kuro bakus jei sugebi visuose filtruose vandenį išleidinėt, kurio aš seniai nesu matęs nei vienam filtre. Ar buvai tai senai audi pasijungęs bent klaidų nuskaitymą, kad sužinot ką buvo užfiksavęs kompas dėl lemputės mirksėjimo? Sakysi susitvarkė tai nėra reikalo ir jungtis prie ECU 2. Parodyk man TDI tegu ir 94 metų, kuris neturi imobilaizerio Beje ką aš rašiau, tai rašiau apie liaudies mašinas nuo 90 iki 2000 metų, nes tokias kasdien remontuoju |
Degalinėse nesilankau. Vandenį išleidžiu per kuro filtro nuleidimo antgalį.(MB tokio neturi ir vandens daviklio neturi) Iš kur tas vanduo? iki šiol nesuprantu, nes prieš savaitę Corolos (comon reilo) bako kolboje irgi radau ledo su biesais.
Apie imobilaizerius nieko neraukiu, mašinos raktai buvo paprasti metaliniai, ne tokie kaip dabartinio merso (W210 2001m. 2,7cdi). |
matyt kad apie atomobiulius esi zales
va tau seno tipo raktai su imobilaizeriu. http://www.ebay.com/itm/Uncut-Igniti...-/150944835647 http://www.ebay.com/itm/AUDI-BRAND-N...sories&vxp=mtr |
O iš ko Jums kolega matyt, kad esu žalias apie automobilius?Jeigu neraukiu ten tose elektroninėse sistemose - tai jau iškart žalias.
Pats kada nors keitei kuro filtrą, kaladėles, greičių dėžę? perrinkinėjei razdatkę? Toliau dar paklaust? |
Citata:
|
KLAUSK.
jau 2 metai vazineju su pasatu kurem persirinkau 6 pavaru greiciu deze. ketvirrtadieny keiciau volvo s80 rankinio kaladeles ir priekines vw golf pagrindiny dirza vandens pompa ir visus filtrus bei skyscius . penktadieny buvo BMV525 Stabdziu zarneles ir likuse dienos daly prie savo merso kuiciausi. ryt punto sankaba reiks keist.ka dar tu cia buvai paminejes? |
Kolegos tikriausiai neesat žali automobiliuose, nes remontuojat juos, suprantat. Kokiu būdu Jūs padėjot temos autoriui išsiaiškint, kodėl pas Jį užsidega pakaitinimo žvakių lemputė? Aš tik parašiau savo asmeninius pastebėjimus ir čia buvo prielaida - kad gal taip?
Elektronikoje - tikrai silpnas esu. Bet tada, labai seniai, audi knygoje persiskaičiau, kad čia buvo signalas: vanduo filtre. Razdatkės perrinkimą buvau paminėjes, bet čia visiškai nesvarbu ir neį temą. |
Citata:
|
Apie razdatke nerasiau nes nezinau kas ten per daigtas.
|
Citata:
|
Dabar aisku. Dekui
|
Citata:
Kam čia buvo naudinga visa šita epopėja? Ai, kad mane išžalinti. Sutinku, kad žalias MB lemputėse, bet aš jokių nesamoniu nerašiau, kitų kolegų neįžeidinėjau. Nesipykim, juk Nauji Metai artėja. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:59. |