grazu, ypac vidus :) koks variklis?
|
Sveikinu su pasikeitimu, grazus masiniukas.
Dar platesnio aprasymo truksta :) |
:bounce: :thumbsup: grazus, cia 3.2? tas pats kur sakei? sveikinu su pirkiniu, kodel 999? :) mano megstamiausias numeris :)
|
sveikinimai :)
zemink ji :ralis: |
grazus pirkinys :)
sveikinimai jei nepaslaptis kiek kainavo ? ir daugiau info apie masina parasyk :) |
svarus :) labai svarus :)
spalva is kitu issiskirianti, tuo man ji ir patinka :) matau, kad is 2-duru modeliu islipti kol kas nesiruosi :vairuot: |
Na ka kolegos norit platesnes info stai ji:
2000 metai 3.2 variklis 160 Kw. 109000 km rida atrodo kad tikra pilna servizo knyga yra ir degnostikio taip sake kad nesuktas:) Odinis salonas el. sedynes xenonai parkai prieky gale, triptronik deze esp ir t.t. :) o atsakant y dezelio klausima tai, norejau 777 nebuwo po to norejau 320 nebuwo na galiausiai 194 mano senuko skaiciai irgi nebuwo tai pajemiau 999 graziausiai atrodo :) labai galvojau pirkti ar ne bet nuvazevom i silberi padare degnostiki sako puikus auto nera del ko nepirkti na nebent del spalvos:) TA praejau is karto jokio problemu Kolkas patenkintas siuo pirkiniu |
Nu ale kaip zmones taip greitai suranda gera pirkini :) cia ziurek savo senuka pardavinejai (man is po nosies nusvilpe :( ), o cia jau su nauju gali pasigirti :P as vis dar nerandu to ko ieskau... :(
|
Citata:
|
sitas darbas ieksojimo jau vyko 2 3 menesius ir sitas modelis buwo apziurimas jau anksciau :)
|
spalva beje kazkiek panasi i senojo 124, bent is nuotrauku :)
|
prisidedu prie sveikinimu isigijus puiku auto:thumbsup:
|
uzmatytas siandien unox :)
|
buwau buwau :) :)
|
numeris geras ,tai kazkaip istrigo
|
matai tik numeris ir geras,o :zenklas: niekam tikes :( :D:D:D
|
Citata:
grazus CLK |
:xx::aciu:
|
TIkrai geras auto, pats tokio ieskojau 3 menesiu ko lisigijau ledini :)
Vazineju db sau laimingas ir niekuom nesiskundziu. :seile: |
Citata:
|
grazutis :seile:
|
na jo norint gera nusipirkti reikia paieskoti :) as irgi ieskojau ilgai ir norejau tik juodo arba sidarbrinio ir maximaliai pilno bet gavosi kad nusipirkau zalia ir be sildomu ir be atminties sedyniu ir teliko :)
|
telika gali isideti, odini salona irgi, su sildomom sedynem ir atmintim byski sudetingiau:-)
o siaip visada reikia daryt kompromisa, tarp to ko nori (isivaizduojamai), ir to ka randi...:-) |
nu tai jo telika galima isideti bet buwau rades kad tas TV nieko nerodo ir skaito tik paprastus CD ir tik org. bei nav.cd. tai apsistojau ties becker'iu :) o todel ir pirkau sita nes viskas yra iskaitant parkus org.xenon ir t.t. va tik kad is italijos tai sedynes nesildomos na bet nieko prpratau jau :) (norejau kad butu) ir beja silbery pasake kad nepirkciau tik del spalvos tai buwo galutinis apsisprendimas kad pirkti :) ir nuvaziavau jau apie 20k km ir kolkas nesigailiu :)
|
sian gavo malku nuo dyzeliuko , prie telekomo sankryzos :D :D :D
|
:uuu: zemai lenkiuosi :) super dyzelis :) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
290? :unreal:
|
aha :D nes kupas buvo geranoriskai nusiteikes :)
|
:prakos:
|
labai jau geranoriskai :)
|
Atrodo tikrai tvarkingas, grazu vidus! O kaip su kuro sanaudom? Seip sako jog 3.2 nuo 200k nelabai ir skiriasi galios atzvilgiu, tai idomu ar ir sanaudos mazdaug tos pacios? :zenklas:
|
nu nzn kaip kam tas nesiskiria :)
nes istikro man tai skiriasi tikrai nes vazevau su 200k tikrai jauciasi vsidelto 6cil.daro savo :) ir seip bandem 'draginti' 200k lieka toli :) o kuro sanaudos seip jai normaliai vaziuojant nesidraskant mieste 11-12/100km jau cia max. istikro nzn nesu bandes mieste taip kad patikrint kiek suvalgo tos naftos jis :) karta bandziau vaziavau i kaima 121 Km 8.05l max speed 90km/h :) |
Na man tai su 200k galios i valias, kai reikia paspaudi ir esi ten kur ir norejai buti :)) o del kuro tai matau jog tas pats, man irgi mieste 11-12 max o trasoj tai gan ekonomiska 7-8 litrai iki 140km/h :)
|
as trasoi jai vaziuoju leistinu maximaliu greiciu autostradoi t.y apie 140km/h man suvalgoapie 10 tai tikrai.
|
trasoj tai tikrai nedaug jusu masinos pasiima :) o kaip mieste vazinejat? nes kiek esu girdejas atsiliepimu kad kiti su clk 320 be 15 litru niekaip, o tai jau sociai ir nedugnais vaziuojant.
|
nu nzn jau turi buti "tapke dugne" visa laika kad 15/100 pajimtu nzn as man tikrai tiek neiseina. nes paprasta matematika as taip bent jau skaiciuoju i baka suplu apie 57-59 L nuvaziuoju apie 460 - 480 km nu priklauso nuo vaziavimo taip panasiai cia vidurkis.
|
Supratimas :)
|
skaitau ir stebiuosi -dziaugiuosi, kad jusu aparatai tik po 12l ryja, man 15-16lmieste pasiima (c230k)
|
usa :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:10. |