TA ir katalizatorius
Siandien nuvarius masina i TA man pasake, kad katalizatorius ispjautas ir negali pasirasyti.
Tai va klausimas ka man daryti, man prisake, kad keisti reikia nuo sulenkimo iki sulenkimo ir kad turi paskui buti pazymeta, gal zinot kiek plius minus tas kainuoja? Kad nemazai tai suprantu, bet kiek mazdaug? Ar cia reikia per savartynus paskambineti tiesiog? Ar servise sutvarkytu? :confused: |
diezas.lt pasiziurek, parduoda universalius, daro tokius ir kaip originalus nuo sulenkimo iki sulenkimo, bet manau betkokiu atveju isduos pazyma ir viskas tiks. Ir bus nebrangu
|
Kada masina lietuvoj registruota? Ar pirma karta regitravot? Ar matesi kad akivaizdžiai išspjauta? Man ir aktuali sita tema:(
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Pas mane visi rodikliai puikus, perejau pati technikine pries 2 metus ir nieko, o dabar sake jokiu sansu.. Skambinau i Dieza, sake cia tik neseniai pradejo labai prie to kabintis. Ziurejo ieskojo jie tuos katalizatorius pagal mano masina, tai nuo 200 euru kaip supratau..
|
Citata:
Toms transporto priemonėms, kurių pati pirmoji techninė apžiūra Lietuvoje buvo atlikta iki 2013 m. kovo 1 dienos, katalizatorius nėra tikrinamas. Tai ar Tamstos mersiukas 2013 metais praejo TA iki kovo 1d.? |
Citata:
Gal cia ir nuo Tuvlitos darbuotojo priklauso, gal mano masina ziurejo labai jau smulkmeniskas :) |
Jo paggoglinau ir radau sviezia straipsneli, gan detaliai surasyta, to fakto kad jau praejusiems TA katalizatorius netikrinamas neliko.
Reiskia visi trantukai be katalizatoriu gaus dideli trukuma ir bus spaudziami po presu arba TA perkama, arba diezas.lt investicija nuo 200EUR http://lzinios.lt/lzinios/Trasa/dusl...demesio/226055 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:51. |