MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 e320cdi 2001m dideles kuro sanaudos, kokie pamastymai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9236)

Edgis 2012-03-05 23:26

Citata:

Pradžioje rašė Aludaris (Post 197843)
Biski OT sorry autoriui: W210 99m 3.0TD gali but kuto bako talpa 60ltr? nes kiek ziuriu visur 65l :confused:

Ne

Joshua 2012-03-05 23:58

Citata:

Pradžioje rašė Kukas (Post 197813)
ai praradau vilti visiskai,siandien susitabdziau gatvej 3.2 sakau kiek telpi sako 7-8 drasei nu ten senis buvo bet vistiek,man 12 maziau nekrenta,*CENZURA**CENZURA* atsiprasant:verkia:kokios ten sklendes kolektoriuje yra gal jos grybauja.

Na cia jau is pasakos kokios turbut personaza susitabdyt tau nuskilo :xx: butu 2.2 cdi dar galimas variantas ir tiketinas, cia apie miesta kalbant. Reikia susitaikyt su tuo, kad dauguma megsta litra kita, kartais ir trecia ketvirta nusukt, kad kitiems butu pavydu :D zinoma, nelygu vaziavimo salygos, vaziavimo stilius, kokiuose sukiuose persimeta pavaros. Pagal save pastebejau, kad jei vaziuojant su srautu, o vakare kai beveik nebuna masinu, nespaudziant visai, tik is leto vaziuojant, APD begius jungia 15-20 k apsisukimu per min ribose, kas sanaudas gerokai sumazina, bet kantrybes ypac skubant neturiu, todel dazniausiai vistik persijungia begiai 25-30 k. o kartais ir dar prie aukstesniu, stabdymai, greiti startavimai is vietos, netgi saltas oras, variklio silimo greitis, webastos veikimos, tepalo rusis ir bukle, na ir bendra auto bukle, o taip pat bato sunkumas - viskas turi itakos, ir manau, net su ta pacia masina vaziuotu du skirtingi zmones, tarkim, tokiom paciom salygom sanaudu skirtumas butu :)

Kukas 2012-03-06 00:48

viskas hujne pritarkit kad 12-14 nrml sanaudos ir busiu ramus,as ne del ju cia rasineju o manau gal koks gedimas jai pas mane tiek ryja o pas kitus tiek,buvau vel pas dyzelista sako sukisi tukstancius o norimo efekto nesulauksi.

ShotGun 2012-03-06 10:05

Citata:

Pradžioje rašė Kukas (Post 197870)
viskas hujne pritarkit kad 12-14 nrml sanaudos ir busiu ramus,as ne del ju cia rasineju o manau gal koks gedimas jai pas mane tiek ryja o pas kitus tiek,buvau vel pas dyzelista sako sukisi tukstancius o norimo efekto nesulauksi.

Nu man ziema vilniuj apie 15 naudoja, o pavasari -vasara- rudeni, kaip sakai 12-14 ltr bet benzino. Tai dyzelio tikrai tiek nelabai turetu. Tais laikais, kai turejau 320cdi, naudojo 10-11 ltr, ir kas istrigo su situo varikliu, kad norint kad daugiau suvalgytu, reikdavo tikrai pasistengt. 12-13ltr budavo mano rekordas per salcius vazinejant pasilai - centras ir atgal piko metu.
Draugas turejo panasia problema su benzininiu BMW, 318is naudodavo po 17-19 ltr, tai kokius metus krapstesi, vezdavo i diagnostikas, kol galiausiai issprende problemas parduodamas masina.

Kukas 2012-03-06 20:17

apie pardavima net nemastau per gaug investuota,vazinesiu taip gal atsiras koks auksarankis kuris iveiks sia problema,kas ten sake angla dalimis turi,reiketu lempos galines sedanui vairuotojo puses avangardo,na ir salona odini,seip turiu bet nuo senesnio.

Kukas 2012-03-06 20:53

http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8757
stai kas netingit paskaitykit,panasi problema ir pas mane kur nuoroda auksciau imeciau.

Apple 2012-03-06 21:00

Cia mano variantas buvo, bet susitvarke :) dabar kompas rodo 12, nu max 13 litriuku... Tai manau kaip ir norma ziema. Susitvarke pats, nes nieko nedariau. Tik sistema prasivaliau su spec skysciu. Buvo korekcija viename cilindre virs 2, bet dabar kaip ir norma.

Kukas 2012-03-07 06:47

kas per skystis,ar imanomas varijantas kad ir pas mane tas pats,kaip tai patikrinti,tai su katalizatoriais tik sutapiamas?pas mane dabar 12-13 rodo,dekuj isanksto,ir kokios db sanaudos pas tave.

FUN500 2012-03-07 07:04

kuro apparaturos valymui. ten i kura pilasi ir tipo issivalo.
ko tu pergyveni? man per salciu pyka 17ltr gavosi 320CDI (trumpi atstumai)
blyn pas taves 3.2 litro varyklis. tu ka uz 5 litus prisipilti nori ir puse Lietuvos pravaziuoti? nematau esmes kas tave netenkina. pilk kura ir buk laimingas! ir neieskok priezasties kodel varyklis gerai dirba!

Kukas 2012-03-07 07:48

ir esu laimingas,tik norisi isiaiskinti tas kuro sanaudas,draugas angla parsivare tai pas ji 10 litru,tas pats miestas,tie patys atstumai,tas pats kuras.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:29.