![]() |
Tai pasidarykit diagnostiką, tada žiūrėsit. O čia buriant iš tirščių:) Tokiam automobiliui pirmiausiai daroma diagnostika, tik po to ieškomi sliekai.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
jei mirksi trikampis, tai yra ir sistema, o kas jai nutiko , tai cia mes nenustatysim
|
Sveiki,pas mane s210 e290td automatas, su asr ,niekur nesusikasa nors tu ką,išjungi asr užsidega šauktukas,duodi per tapkę,ant eksvalto negrištelna nei kiek... ant žvyriaus pradeda kastis ir mirksėt šauktukas nors asr išjungtas,ir girdisi po vairu garsas kaip abs... kokiso bėdos gali būt.. Apie skerso ėjimą ant šlapio ekdvalto net nėra kalbų;DD manau varikliui smarvės užtenka...
|
neuztenka matyt
|
Citata:
|
Jeigu yra ASR mygtukas tai ESP sistemos tikrai nera.
Kai praslysta ir turi mirgseti sauktukas, bet jeigu ratai neprasisuka tai matyt ir galios nelabai uztenka |
O netiesa ,kad mersuose pilnai neišsijungia asr? Nes pas mane ir išjungus girdisi toks pats garsas po vairo skyrium kaip ir įjungta asr,na tik truputį švelniau. http://www.youtube.com/watch?v=Z-3vP...source=message kaip tada šitas paišo 2.9 ? Nėra noro taip draskįtis man,tik ydomu kaip čia viskas yra iš tikrūjų.. Girdėjau ,kad saugiklį kažkokį ištraukia asr..
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:21. |