![]() |
rimtai? tada gal rimtai reikės paprastai palikti ir rytais anksčiau keltis, kad atsigramdyt langus... :D
|
tai jei per druskas galvoji nevažinėt tai kam tuos langus gramdyti?
o šiaip aš ir kiek žinau, kad sveikiausiai žiemą po kokia pastoge laikyti ar nešildomam garaže. |
nesildomas blogai, pas mane pavasari viskas kas buna garaze, pelesiu apsitrauke, ar tai kastuvas ar raktas ar vaikiska kedute. ir nebeisplausi jau. netgi SAT imtuvas pragulejo, ir jau nebeveike, mikroschemos supelijo :) Tai tas pat lauktu ir kokio w220 kompu. Pazek kiemuose stovi lavonai po 10metu ir ne rudeles nera
|
Ventiliacija turi buti tinkama :) o seip lauke po stogu geriausia..
Willer mesk lauk ta 203 :) sakyk tevui reikia vietos real masinai :) |
Kad ir bus ventiliacija bet Rudeny iemą pavasarį garae bus drėgna. Tinkas betonas viskas prisigeria drėgmės.
|
w203 mamos, tėvas dar po naujo namo statybų su a6 c5 1.9 81kW važinėja. Tai autoparkas greit keisis, kad vietoj a6 bus cls, o w203 keis w204. O dėl to uždangalo net sugluminot. O gramdyt kai pašąla langai iš po nakties.
|
nu tai nusigramdysi, taip ar taip matora sildysi. Prie sovietu tevukas kad langu negramdyt tai pleda dedavo ant priekinio stiklo ant Latvios :) Asmeniskai man tai patinka valyt sniega nuo masinos, kaip kitiem nzn.
|
Įsidėk webasta. Arba el. ildytuvą auinimo skysčio. Su funkcija kad ir langus nuputinetu.
|
Citata:
Jo, pledą ant lango tėvas irgi deda, tai jeigu uždangalo nerekomenduojat, tada reiks ir man dėtis. :ploja: |
Dar paprasčiau signalizacija su uzkurimu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:34. |