MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mercedes-Benz Nuotraukos (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=67)
-   -   S-Class galerija (W140 C140) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3349)

arbuzas 2010-06-04 10:07

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 85013)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...1&pageNumber=1

Cl kaip CL bet 7.1l 365KW
gal i nieka :)

Šaldytuvai, vis bajeriai... Zvercas konkretus! Norėčiau kadu pajusti tokiu agregatų kickdown :) Beje, kas ten per ekranėlis vidury panelės?

sausainius 2010-06-04 10:13

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 85016)
Šaldytuvai, vis bajeriai... Zvercas konkretus! Norėčiau kadu pajusti tokiu agregatų kickdown :) Beje, kas ten per ekranėlis vidury panelės?

borto kompas?...net nezinau kas ten galetu but :)

Edgis 2010-06-04 11:03

Ten borto kompas, retas dalykas. Mygtukai papildomi dar yra prie daiktadėžės/porankio. Pas MB140 irgi lygtais buvo borto kompas :)

arbuzas 2010-06-04 11:11

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 85020)
Ten borto kompas, retas dalykas. Mygtukai papildomi dar yra prie daiktadėžės/porankio. Pas MB140 irgi lygtais buvo borto kompas :)

Bet taigi būna tie paprastieji borto kompai pačiame spidometre, kurie ten jau begalę info rodo. Kuo šitas pranašesnis?

P.S. Man visada kirba galvoj mintis, kodėl 97 metų W210 nėra borto kompo? Kai pvz net Calibroj 91 metų jau šioks toks buvo... Apie BMW net nešneku, ten pilna konsolė su skystaisiais krislais buvo... O mano, kaip ten bebūtų, tų metų vidurinės klasės flagmane tik varganas ekranėlis su total km + temperatūra. Šiek tiek skurdu. Iš anksto atsiprašau už off topic.

bitch 2010-06-04 13:51

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 85022)
Bet taigi būna tie paprastieji borto kompai pačiame spidometre, kurie ten jau begalę info rodo. Kuo šitas pranašesnis?

P.S. Man visada kirba galvoj mintis, kodėl 97 metų W210 nėra borto kompo? Kai pvz net Calibroj 91 metų jau šioks toks buvo... Apie BMW net nešneku, ten pilna konsolė su skystaisiais krislais buvo... O mano, kaip ten bebūtų, tų metų vidurinės klasės flagmane tik varganas ekranėlis su total km + temperatūra. Šiek tiek skurdu. Iš anksto atsiprašau už off topic.

Nes nera kam gesti, tai ir nemeta klaidu :D specialiai neidejo :D

Mb 140 2010-06-04 15:28

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 85016)

tikrai ispudingas aparatas,nieko netruksta,bet jau ratai atsiprasau,taip ji sendina kad baisu :(

Edgaras 2010-06-05 15:57

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 85022)

joo del sito tai pritariu... kazkaip skurdziai pas mersus su tais kompais :confused:
dar pas W124 buvo obc betai vaizdas ten jo tai ka as zinau... :confused:

Mb 140 2010-06-05 16:16

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 85139)
joo del sito tai pritariu... kazkaip skurdziai pas mersus su tais kompais :confused:
dar pas W124 buvo obc betai vaizdas ten jo tai ka as zinau... :confused:

palyginus mersus pvz E klases 124,tai aplamai labai brangu buvo uzsakyt bent koki navarota,tai diziausia priezastis turbut ;)

arbuzas 2010-06-05 16:24

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 85140)
palyginus mersus pvz E klases 124,tai aplamai labai brangu buvo uzsakyt bent koki navarota,tai diziausia priezastis turbut ;)

Nemanau, nes net paimkim užfulintą navarotais W124, labai jau retame bus borto kompas, nors odos, užpakalio šildymas, AC, elektra sėdynėse, ASR ir t.t. bus... Šitoj vietoj štutgartiečiai, tikriausiai, nematė poreikio... :xx:

Mb 140 2010-06-05 16:37

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 85146)
Nemanau, nes net paimkim užfulintą navarotais W124, labai jau retame bus borto kompas, nors odos, užpakalio šildymas, AC, elektra sėdynėse, ASR ir t.t. bus... Šitoj vietoj štutgartiečiai, tikriausiai, nematė poreikio... :xx:

gal gerai kad nedejo,nes tu kompu tikslumas tais laikais apgailetinas ;)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:51.