![]() |
tiesiog parodžiau modą, foto sux, bet esmė matosi :D o būtų tuščias post'as, va Tomskis ir nesuprastų :D
Na jau ar prašoviau, ne tau spręsti tikrai :) Gyvai begalo gerai atrodo. |
kaip suprast ne man spresti? :) Tu idedi nuotrauka, mum parodyt, ir aisku gausi musu nuomone. O uz svieciancius posukius pagyrima forume gausi tik is mr.Tomis :) gale irgi gal sviecia?
|
Citata:
|
graziai pasidarei mersiuka. bet butu gerai kad rasytum lietuviskai, nes mane erzina ziauriai tokie nesamoningi zodziai. cia ispejimus duociau, o ne del keiksmazodziu, kuriuos girdi kasdien. o tokie osomusai, kamberiai baisiau uz keiksmazodzius.
|
kad manau nė vieno nėra nežinančio. :? anyway, tema ne apie tai. Šiandien baigiam projektuką lietuvių kalbai rašyti, nuplaunam mersiuką ir lysim į miestą, bandysim gal ir vieną kitą nuotrauką padaryti :thumbsup:
|
linkiu lietuviu projektuke tik nenaudoti tokiu zodziu kaip camberiai, osmusai ar peace, mokytoja :)) lauksim foto
|
Na su tais savo visokiais ale krūtais žodžiais pradeda jau nesinorėt skaityti kas parašyta. Projektas šaunus, bet vartokim visiem suprantamus žodžius, o ne foto sux, amberiai, koilai ir taip toliau. Tuo labiau, kad mes dar mokam lietuviškai ir to nevertėtų užmiršti kas mes esame ir kur gyvename.
Dėkui už dėmesį:roll: |
Citata:
|
nick'as su w, lietuviška... :DD
na anyway, man netrukdo, sumesit įspėjimus, tebūnie. tiesiog rašau ne vienam forume temą, visuose suprantama viskas, tačiau čia kažkas kliūna. Kam kliūna - neskaitykit, ačiū. ir random iš vakaro ir su keptuve, ryt dar keletą sudėsiu. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...781efb43d0e469 |
Anyway,šitos lempos tai nekažką. Pareigūnai bilietų nepadovanos už juos?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:16. |