MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   W220 esp mygtukas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6029)

SoL 2010-12-19 21:16

Citata:

Pradžioje rašė Batonas (Post 116281)
turi eit atjugt,kelintu metu yra,nes pas drauga 1998m. atsijungia.

nera net knopkes jokios kad atjungti. 99m 4matic pas mane amerikonas.

eSaS 2010-12-19 21:38

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 116437)
pas mane buvo tik ASR ir nebuvo mygtuko kaip jo isjungt, pas tave spetu tas pat, tai saules piesiant, daugiaugia apsisukes buvau 180 laipsniu, o seip 90 laipsniu pastato masina ir uzstabdo ratus, neduoda daugiau slyst, ant ledo tai eina ir 360 laipsniu, o mieste ant sniego i posuki gaza dugna visada mindavau, labai graziai ieidavo 90 laipsniu ir fsio, jokiu ciuozinejimu

nu blin :mastau: knopkes tai ner bet aisktelej pirma pavara mini iki 4k ir susukes vaira ,masina sukas 360 grynai gaunas saule
gatvej as nebandau metytis stipriai tik biski paspaudi sikna pameto atleidi gaza aisku ir metymas baigiase ,siaip pats tiesinu suvairu ir su gazu
o siaip del ko gali neveikt asr ? abs tai veikia :)

Tomskis 2010-12-20 07:16

neisivaizduoju del ko gali neveikt, o ir is vietos judant, kad ir pirmu begiu dugna paspaudus, girdisi kai sudirba ASR ir jauciasi kad pristabdo tai viena tai kita rata

eSaS 2010-12-20 15:28

kaip turi girdetis tas asr ? :xx: kad pristabdytu nlb jauciu,nebent pats atleidi gaza ir pristoja ratai

sausainius 2010-12-20 15:55

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 116455)
neisivaizduoju del ko gali neveikt, o ir is vietos judant, kad ir pirmu begiu dugna paspaudus, girdisi kai sudirba ASR ir jauciasi kad pristabdo tai viena tai kita rata

man neveike kai buvo vienas ABS daviklis isejes, kiek zinau tai ASR kazkaip su ABS surishtas. pakeiciau ta davili galiniam rate, ir viskas vel pradejo veikt ir mirkset :)

sabarkst 2010-12-20 16:40

cia kazkas maiso jauciu daugka, pvz pas mane yra tik ratu blokavimas tai yra prasikasa vienas ratas pradeda mirkseti sauktukas tada susblokuoja ratai ir kasasi jau abu sauktukas pastoviai mirksi ir gali ir saules paisyti ir tt, pas mane buvo pareje tai tik vienas ratas sukdavosi tai ziauriai nestabilu nes apsisukt gali belekada biski daugiau gazo uzmetes o kai veikia tai sublokuoja rata antra ir tada daug stabiliau, bet cia gi nera situ stabilumo kontroliu nieks ten jokio gazo nenumetineja tik isijungia antras ratas ir automatiskai sunkiau varikliui sukt jau

Pooshkis 2010-12-20 19:34

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 116493)
kaip turi girdetis tas asr ? :xx: kad pristabdytu nlb jauciu,nebent pats atleidi gaza ir pristoja ratai

ASR garsas panasus i ABS, bent jau pas mane W203

Edgis 2010-12-20 19:36

ASR ima info iš ABS daviklių. ASR veikia galinius suportus ir jei reikia kažkurį ratą pristabdo, ji taip pat mažina variklio galią jei to reikia.

mariukaz 2010-12-20 20:35

pas mane senam w210 buvo ASR, sitam s210 ESP, atsijungia abi sistemos

Tomskis 2010-12-20 20:47

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 116497)
cia kazkas maiso jauciu daugka, pvz pas mane yra tik ratu blokavimas tai yra prasikasa vienas ratas pradeda mirkseti sauktukas tada susblokuoja ratai ir kasasi jau abu sauktukas pastoviai mirksi ir gali ir saules paisyti ir tt, pas mane buvo pareje tai tik vienas ratas sukdavosi tai ziauriai nestabilu nes apsisukt gali belekada biski daugiau gazo uzmetes o kai veikia tai sublokuoja rata antra ir tada daug stabiliau, bet cia gi nera situ stabilumo kontroliu nieks ten jokio gazo nenumetineja tik isijungia antras ratas ir automatiskai sunkiau varikliui sukt jau

tu cia apie ASD kalbi, tokio bent mano ziniomis w210 nebuvo

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:23.