MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   C klasė (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=205)
-   -   Bendri klausimai apie C klasę (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6539)

iMechanic 2012-08-16 18:33

Citata:

Pradžioje rašė SMIRIUSz (Post 225858)
Na kaip, važinėt, tai labai daug nevažinėju, bet mėgstu, kai automobilis prireikus atgyja, kai paspaudi gazą, kad jis į priekį šautų. :) Su šituo to niekada nebus, kaip supratau.

nu ne nebus, lenkt sunkoka su juo, bet 6 litrai tokio svorio masinai labai gerai yra, beje rieda idealiai, jei kalba apie maniski MB:)

iMechanic 2012-08-16 19:54

beje gal kam teko nuimineti w202 vaira? Siandien bandziau atsukineti, bet varztas nejuda, sesiakampio varzto viduriukas kone prasimale, tad daugiau ir nebandziau. Nesuprantu kaip jis turi tsisukt, su smuginiu sautuvu gal?

Tomskis 2012-08-16 20:02

kai nesukinetas tai gerai uzkepes, as nuvariau pas meistriukus, gera sesiakampi paemiau ir atsukau su vamzdziu. o likusius kartus jau pats sukinejau nesunkiai

iMechanic 2012-08-16 20:13

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 225880)
kai nesukinetas tai gerai uzkepes, as nuvariau pas meistriukus, gera sesiakampi paemiau ir atsukau su vamzdziu. o likusius kartus jau pats sukinejau nesunkiai

nu sesiakampe galvute pas mane normali, uzsidejau metrini prailginima, su plaktuku besukant sudaviau, bet tik varztas zizliojasi. Ryt gal pas meistrus nuleksiu su smuginiu pamegint. Gal zinai Tomski kur normalesnius meistrus rast kad nebutu labai mandri, nes pas bile ka nuvaziuosiu tai sakys eik tik is cia su savo nesamonem :D

ldalius 2012-08-16 20:21

Citata:

Pradžioje rašė ramsung (Post 225881)
nu sesiakampe galvute pas mane normali, uzsidejau metrini prailginima, su plaktuku besukant sudaviau, bet tik varztas zizliojasi. Ryt gal pas meistrus nuleksiu su smuginiu pamegint. Gal zinai Tomski kur normalesnius meistrus rast kad nebutu labai mandri, nes pas bile ka nuvaziuosiu tai sakys eik tik is cia su savo nesamonem :D

pas mane atvažiuok - atkalsiu su pneumatiniu :xx:

juozavas 2012-08-16 20:23

Aš žinau, jei tinka Antakalny, netoli Grybo diagnostikos gydymo centro.

ldalius 2012-08-16 20:42

o jei rimtai tai pneumatinio suktuvo čia naudot negalima - greičiau prasuks varžto galvutę šešiakampę, nei atkals varžtą. O tada jau bus kryžiaus keliai tą varžtą išsukt. Tada reiks virint veržlę ir t.t. ir vairo likimas gali pasikabint ant šiukšlių dėžės.

iMechanic 2012-08-16 20:51

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 225886)
o jei rimtai tai pneumatinio suktuvo čia naudot negalima - greičiau prasuks varžto galvutę šešiakampę, nei atkals varžtą. O tada jau bus kryžiaus keliai tą varžtą išsukt. Tada reiks virint veržlę ir t.t. ir vairo likimas gali pasikabint ant šiukšlių dėžės.

Fakk, tai padetis be iseities tada.....:confused:

Tomskis 2012-08-16 20:53

Citata:

Pradžioje rašė ramsung (Post 225881)

alytuj tik pas vienus buvau, ten kur maxima, neste, bauhofas, norfa, salia norfos yra mikroautobusu servisas, toks nedidelis naujas pastatas, sukalbami zmones, ant buksyro man masina atitrauke, duosi 10lt ir atsuks tau ta vaira

ldalius 2012-08-16 20:54

Citata:

Pradžioje rašė ramsung (Post 225887)
Fakk, tai padetis be iseities tada.....:confused:

jei jau gerokai pažindai varžto briaunas kur isikiša šešiakampis, tai mokykis dievo maldas tada jau, kad atsisuktų su geru raktu.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:31.