MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Aktualijos (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=19610)

simaso 2017-02-24 11:32

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 463416)
Tik pats sau zmogus gali padet. Nzn kaip kitiem, bet kai kai lidle atsirado pigus alaus, prisiurbiau jo tiek, kad jau nebesinori ir paciam

neturės iš ko pirkt ir nepirks. aš irgi noriu roilex'o, bet neturiu jam pinigų, tai ir neperku, būtų dvigubai pigesni pirkčiau.

wzikas 2017-02-24 11:42

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 463424)
neturės iš ko pirkt ir nepirks. aš irgi noriu roilex'o, bet neturiu jam pinigų, tai ir neperku, būtų dvigubai pigesni pirkčiau.

ne uz 30 o uz 15 paimsi? :) Karts nuo karto geru atveza, bet kaina bus -35-40 ar domintu?

Alkoholio tema - prie par kauno, miske vazinejant per pora savaiciu aptikom 2 gamykleles samagono :D Kad padauges tokiu ir kontrabandos tai faktas, man patinka lietuviai nes tuo klausymu gerai uzgrudinti ir suktis moka

simaso 2017-02-24 11:46

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 463426)
ne uz 30 o uz 15 paimsi? :) Karts nuo karto geru atveza, bet kaina bus -35-40 ar domintu?

Alkoholio tema - prie par kauno, miske vazinejant per pora savaiciu aptikom 2 gamykleles samagono :D

dabar jau nusipirkau vieną modelį, tai ramus kurį laiką, bet gali AŽ parašyt jei ką. 30 nekainuoja kas mane domina, ten jau pinigų švaistymas, kas mane domina kainuoja 5-10k naudoti.

Apple 2017-02-24 11:51

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 463424)

Jei tau tai būtų gyvybės ar mirties klausimas tai surastum tu tu pinigu, parduotum mašinas, visas šmutkes ir gautim tu ta rolexa. Chroniam ryte išgert yra gyvybės ir mirties klausimas ir visiškai nesvarbu kiek kainuoja.

vilfoot 2017-02-24 11:52

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 463400)
Kokia partija pakeistu situacija?

neagituosiu,už kokią partiją reikia balsuoti.Tiesiog rinkime atsakingai,o nepasiduokime pigiam populizmui.yra toks rinkėjų tipažas,kuriems užtenka pamojuoti Landsbergio nuotrauka ir pavaryt ant Kubiliaus,jog jie Lietuvą nuvarė,kolūkius sugriovė ir visus į tremtį išvarė.Tada visi mužikėliai bėga už tą partiją balsuoti.

vilfoot 2017-02-24 11:55

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 463408)
tegul dvigubai trigubai brangina tą brudą, nes ir graudu ir šlykštu žiūrėt į prasmirduiu žmones prie kasų:confused:

pirma reikia pigų dustą ir dumblą uždraust pardavinėt bambaliuose.kandys tuos bambalius pamėgę yra.pigu ir kiekis nemažas.ko nepirkt?išmest iš apyvartos tą mėšlą.kandis carlsbergo brangaus tikrai nepirks.

simaso 2017-02-24 11:55

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 463428)
Jei tau tai būtų gyvybės ar mirties klausimas tai surastum tu tu pinigu, parduotum mašinas, visas šmutkes ir gautim tu ta rolexa. Chroniam ryte išgert yra gyvybės ir mirties klausimas ir visiškai nesvarbu kiek kainuoja.

nešykt ir nemyžt tas gėrimas ar rūkymas. tiesiog valios neturėjimas.

vilfoot 2017-02-24 11:56

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 463423)
O jum yra skirtumas ką gert? Ar galima primyšt, užgazuot ir bus gerai?
Tas lidlo pigus alus slykstus iki negaliu.

Aš pastaruosius 2 metus, kai perku alų, tai renkuosi tik Lietuvišką ir tik mažų daryklų. Jie dar bent šiek tiek natūralesnį gamina, skonis panašesnis į alaus. Ir plius palaikau smulkų Lietuvišką verslą. Ar geriau Leituviui sumokėsiu keliais centais daugiau, nei kažkokiem lenkam atiduosiu.

Visi šaukia, kad smulkus verslas žlugs, bet patys šaukiantieji nepalaiko smulkaus verslo, o važiuoja ir pinigus atiduoda kažkokiem lenkam. Tai gal solidariai, sukande dantis pirkim iš smulkaus Lietuviško verslo, kad ir kažkiek brangiau, bet iš savo ir duokim saviems užsidirbt?

Per kaziuko muge nevažiuokit į kaziuką, geriau važiuokit ir lenkijoj prisipikit tų pačių medinių mentelių pigiau. Nepirkit baronkų, nuvažiuokit į "Biedrionka" ir nusipirkit pigaus batono. Gi kam čia Lietuvoj mokėt brangiai jei lenkuose pigiau. Tai vapše ko jus čia gyvenat? Važuokit į lenkiją, ten gal ir butai pigesni ir mokesciai mazesni. Varykit kartu su Juozuku uz ranku susikibe.

super pasakyta :taip:

simaso 2017-02-24 11:58

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 463430)
pirma reikia pigų dustą ir dumblą uždraust pardavinėt bambaliuose.kandys tuos bambalius pamėgę yra.pigu ir kiekis nemažas.ko nepirkt?išmest iš apyvartos tą mėšlą.kandis carlsbergo brangaus tikrai nepirks.

bet čia jau verslo ribojimas :) gal geriau visus tuos kandis surinkt ir išgabent kur nors? kaip suomiai padarė, perplukdė nemokamai bomžus į Estiją :D

vilfoot 2017-02-24 11:58

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 463426)

Alkoholio tema - prie par kauno, miske vazinejant per pora savaiciu aptikom 2 gamykleles samagono :D Kad padauges tokiu ir kontrabandos tai faktas, man patinka lietuviai nes tuo klausymu gerai uzgrudinti ir suktis moka

vėl pasakas pradedi sekti?aptiko matai jis 2 gamyklėles.spėju,savo globon jas dar perėmei ir dabar gerai užvirini už samagoną :xx::xx::xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:03.