MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

sportbatis 2014-12-23 13:53

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 371079)
Nenoriu veltis i begalines diskusijas, bet pvz bmw tikrai daug maloniau dirba deze (lyginu panasiu met auto) netgi fordo deze daug maloniau man dirba nei merso nereikia prievartauti, kad suzemintu begi.

nu kai as nusipirkau irgi buvo mazdaug WTF? nes dirbo tikrai letai. padariau reseta, pavazinejau agresyviai, dabar dirba taip, kaip as noriu. begius jungia ties ~2.5k rpm, i gaza reaguoja staigiai. tik vienas dalykas kuris ziauriai mane nervina, kad pvz vaziuojant ramiai antru begiu ar treciu ir norint kazkur uzlyst, numynus gaza niekas neivyksta dali sekundes, tiesiog nereaguoja i gaza o galvoja ka daryt. o siaip as esu patenkintas.

pucenas 2014-12-23 13:54

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 371084)
nu kai as nusipirkau irgi buvo mazdaug WTF? nes dirbo tikrai letai. padariau reseta, pavazinejau agresyviai, dabar dirba taip, kaip as noriu. begius jungia ties ~2.5k rpm, i gaza reaguoja staigiai. tik vienas dalykas kuris ziauriai mane nervina, kad pvz vaziuojant ramiai antru begiu ar treciu ir norint kazkur uzlyst, numynus gaza niekas neivyksta dali sekundes, tiesiog nereaguoja i gaza o galvoja ka daryt. o siaip as esu patenkintas.

Apie ka as ir sneku, kad wtf kodel niekas nevyksta :)

sportbatis 2014-12-23 13:58

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 371086)
Apie ka as ir sneku, kad wtf kodel niekas nevyksta :)

sito manau jau nesutvarkysim niekaip. bet nuresetint ir prisitaikyt prie saves galima. tetis vairuoja w210 3.2cdi su tokia pacia deze, tai pas ji isedus tikrai ta deze lagina ir yra leta. bet jis taip vazineja ir jam tinka. o kai jis iseda i mano tai irgi buna nepatenkintas, kodel taip velai begius jungia ir labai greit zemina :D

Hunter 2014-12-23 14:02

Kaip ir kada suzemins begi priklauso ne tik nuo to kiek daug paspaudi pedala, o ypac nuo to kaip staigiai ji nuspaudi
Padarykit labai paprasta bandyma:
1. vaziuojat ramiai pvz 60km/h ir ramiai nuspaudziat gaza iki puses - masina nesuzemins begio
2. vaziuojat taip pat vel ir staigiai nuspaudziat iki puses - masina suzemins 1, o gal ir 2 begiais iskart
Tiems kam reikia pastoviai isteriskos dezes, renkates ne MB

sportbatis 2014-12-23 14:04

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 371089)
Kaip ir kada suzemins begi priklauso ne tik nuo to kiek daug paspaudi pedala, o ypac nuo to kaip staigiai ji nuspaudi
Padarykit labai paprasta bandyma:
1. vaziuojat ramiai pvz 60km/h ir ramiai nuspaudziat gaza iki puses - masina nesuzemins begio
2. vaziuojat taip pat vel ir staigiai nuspaudziat iki puses - masina suzemins 1, o gal ir 2 begiais iskart
Tiems kam reikia pastoviai isteriskos dezes, renkates ne MB

isbandyta visaip. ir dugna, ir puse gazo ir staigiai ir letai - vistiek ji galvoja ir nevaziuoja :D

wzikas 2014-12-23 14:07

Speju cia niekas C rezime nevazineja? Pas mane tik C ir buvo, kaip su variatorium judi

Hunter 2014-12-23 14:07

Dar kai su C/W vazineja tai isvis nera ka diskutuoti

alteroja 2014-12-23 14:08

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 371076)
Nu,bet hebra pripazinkit, kad merso deze tikrai ne pati staigiausia, ir tikrai galetu veikti ir begius zeminti ne jai spaudi iki dugno.

tai niekas ir nesako kad merso dėžės pačios greičiausios. ne tam matyt ir kurtos buvo. bet kai vienas ir tas pats asmuo pastoviai kalba ta pačia tema, nu tai kiek tai gali tęstis?

rafis 2014-12-23 14:17

Kai tas pats asmuo kalbejo apie dezes bukuma, visi sake reik imt 7g.. paemiau... niekas nesikeicia. Moralas - mersai arba deziu nemoka gamint arba greiciausiai suderinti neiseina..

sportbatis 2014-12-23 14:21

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 371095)
Kai tas pats asmuo kalbejo apie dezes bukuma, visi sake reik imt 7g.. paemiau... niekas nesikeicia. Moralas - mersai arba deziu nemoka gamint arba greiciausiai suderinti neiseina..

arba reikia pirkt BMW.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:57.