![]() |
|
[QUOTE=rafis;357487]I koki dar pliusa, atsibusk ir baik skaiciuoti svetimus pinigus, pliusas cia butu buves jei uz 26 buciau pardaves, dabar yra skaudus minusas, bet jis irgi turi ribas
Aiskinu dar karta, ce tau ne anglija kur masina parduodi per 3-4 dienas, ir CL' as ne golfas TDI kad po 2 metu parduotum uz tiek pat kiek pirkai. Pats zinojai, kur lendi, todel dabar nevaryk per forumus kukciodamas, "niekas nenori geros masinos..." Ypac kai visi zino, kas yra "rafio ledas" ;) |
Citata:
|
[QUOTE=a-1;357495]
Citata:
Beje, mano cl blogiau nieko nera nei kituose pardavinejamuose. Paneles oda pasigarbanojusi? cia esme nepirkti? motoras traukia, deze ideali, abc nesesta net po savaites atjungto akumo.Nors kad ledas nesakau, nes jei butu ledas niekas uz 23 nepardavinetu, vezciau i vokieciu autohausa uz stuka euru ir pastatyciau. :) yra viena kita smulkmena bet ne didesne, nei jusu vairuojamuose w220 :D |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Kadangi Apple pedantas , o man smulkmenos irgi yra svarbios , tai tokie dalykai kaip sulankstyta panelė (daugiau ar mažiau), mygtukų nebuvimas tikrai krenta į akis ir jau šį bei tą pasako. Jeigu mašina tokia ledinė ir pinigų buvo sukišta daug, tai ar sunku buvo iškart davest iki normalaus stovio čia daugiau apie salona aš... Jeigu ten viskas 200lt kainuotų, manau būtum senai padares pats :)
|
tegu nesvaigsta apie mygtuku bloka uz 100lt ir panele uz 300lt. Cia ne w202 ir net netinka nuo w220
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:38. |
|